lørdag 27. august 2016

Det NYE Design Teamet

Riktig God Helg Alle Sammen :-)

I den siste uken har kaBoks presentert ett nytt Design Team som består av 7 kreative sjeler som kommer fra Norge, Sverige og Danmark.
Noen av designerene var helt nye fjes, mens to av disse har hvert i kaBoks Tidligere.

Lena og Silje Kristin er kaBoks sine Koordinatorer & DT Ansvalige. De har over sommeren satt sammen ett flott team som vi håper kommer til å inspirere dere med produktene våre i det året som kommer :-)
Hvis du ikke har møtt alle sammen enda, har vi satt sammen en presentasjon av hele teamet, som du nå kan bli litt ekstra kjent med hvis du vil. Trykker du på navnet kommer du direkte til presentasjonen de selv har skrevet i kaBoks bloggen :-)


Silje Kristin
Lena
Berit
Ulrika
Gitte
Bente
Rose - MarieÅ alerede i neste uke er vi klare med ny utfordring som er Hjerter og / Eller Stjerner og ferske prosjekter fra Design Teamet, så følg med ;-)

4 kommentarer:

 1. Har kollat alla fina och dekorativa arbeten som ni har gjort, och jag får säga att jag blev både glad och förtjust över hur kreativa och fantasifulla ni har varit fortsätt på denna linje så kommer det att bli något stort!! Vill ge min syster Rose-Marie Strandberg en eloge hon passar verkligen in i ert team!!

  SvarSlett
 2. Flott kreativ gjeng. Gleder meg til å følge bloggen :)

  SvarSlett
 3. Super lækkert team I har fået sat sammen, som jeg glæder mig vildt til at se, hvad de har i ærmet til os alle sammen fremover. De er i hvert fald alle sammen kanon dygtige, så det skal helt sikkert nok blive super godt. Held og lykke til jer alle sammen med en forhåbentlig fantastisk fremtid.

  SvarSlett
 4. Flott DT Team!.. Sikker på at dere kommer til å inspirere oss masse! Elsker KaBoks sine dies!! Lekre!!

  SvarSlett