lørdag 20. august 2016

Presentasjon av det nye design teamet

KaBoks har gjort om litt i rekkene, og gjort det mulig og sette ned prisene på produktene sine. For og få til dette har de nå alt salg av kaBoks produkter i nettbutikken. Som du finner link til på høyresiden her. Og ikke nok med det, men de har også satt i sammen et nytt design team, og jeg er da stolt av og være førstemann ut til og presentere seg.

De fleste av dere kjenner meg jo igjen fra før av, da jeg har vært med helt fra starten, men her er min offisielle presentasjon ;-)


Opprinnelig fra Skedsmo området, men har flyttet til det vakre Sørlandet, nærmere bestemt Arendal. Jeg har vært med kaBoks siden starten og jeg rett og slett elsker det, og er en av de to som er DT ansvarlig her. Jeg er fast skribent for The Paper Crafting, DT for Nordsalten Hobbyklubb, jeg er også en del av team scrapping på scrapping.no, og sist men ikke minst GDT for ett trykk 2016 . Til vanlig er jeg student, og livet er ganske så hektisk, men bra. Jeg begynte med scrapping i slutten av 2010 og jeg elsker miljøet, kreativiteten og alle de vennligsinnede menneskene jeg finner her. Tre ting jeg må ha når jeg scrapper: Papir, knapper og kaBoks produkter ;-)

Jeg lager som kjent for det meste CAS kort, og er glad i og fargelegge motiv. Noen av mine absolutte favoritter som jeg er mest stolt av er disse her: 
Legg deg gjerne til som følger av bloggen vår, og følg med i dagene fremover, for det er et fantastisk spennende og herlig design team vi skal presentere. Og jeg lover dere masse herlig inspirasjon, og månedlige utfordringer fremover ;-)

Til vi sees neste gang, kos deg masse med hobbyen din :-)


3 kommentarer:

 1. Dejligt at se, at du stadig er med her Lena. Du laver nogle super fede ting, og er altid en kæmpe inspiration herinde. Glæder mig til at følge med fremover også.
  Men synes altså IKKE jeg kan finde npgle steder at følge jer herinde???? Der står følgere, men der der er ingen knap.

  SvarSlett
 2. Takk Maryann, og takk for at du sa i fra om knappen. Ser du har fått lagt deg til nå, og det er herlig og se at du fortsatt vil være med oss fremover :-)

  SvarSlett
 3. Her kom annonseringen ja :D Gratulerer så mye Lena :D
  De er heldige som har med deg på laget :D

  SvarSlett