Sider

torsdag 1. september 2016

UTFORDRING #05 - Hjerter eller stjerner

Hei, så hyggelig og se akkurat DEG her inne.

Nå braker det løs med KaBoks sin aller første utfordring i ny blogg og med nytt designteam. Vi fortsetter der vi slapp så det blir nå vår 5 utfordring siden vi startet med de.
HUSK at til våre utfordringer, trenger du ikke å ha blogg eller bruke våre produkter på prosjektene dine. Mer om REGLENE finner du HER.
Vi vil bestrebe oss på og inspirere dere så godt vi kan, og vi vil alltid bruke det produktet som blir sponset i våre kreasjoner. Også håper vi at du blir med oss og koser deg med dine papir kreasjoner så vi sammen kan inspirere alle papirelskerne der ute :-)Denne månedens utfordring lyder som følgende:
#05 - Hjerter eller stjerner
Og premien er selvfølgelig disse flotte diesene her:-) Vårt flotte designteam har her delt sine prosjekter med omverden, og her ligger det mange timer med glede bak, som vi håper inspirerer deg. Og skulle du bli superinspirert av noen av de, kan du trykke på navnet deres som fører deg direkte til bloggen deres hvor dere kan finne enda mer inspirasjon :-)    

 Reglene til utfordringen vår finner du øverst i en av fanene HER. Og husk og skrive GD foran navnet ditt i inlinkz om du kunne tenke deg og være gjestedesigner hos oss. Du kan legge inn linken din i inlinkzen under her frem til den 30.september kl.  23.55

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar