lørdag 1. april 2017

UTFORDRING #12 - Konfirmasjon

UTFORDRING #12


Nå starter snart den hektiske sesongen med mange konfirmanter rundt om i landet om ikke så alt for lenge, og alle vil de gjerne ha et kort eller ti. Så da er det vel på sin plass og starte så slipper vi en hektisk innspurt eller hva?Denne månedens utfordring lyder derfor som følgende:
Konfirmasjon


Og premien er selvfølgelig den flotte diesen her:-)


Vi håper at du blir med oss og koser deg med dine papir kreasjoner så vi sammen kan inspirere alle papirelskerne der ute :-) Vårt flotte designteam har her delt sine prosjekter med omverden, og her ligger det mange timer med glede bak, som vi håper inspirerer deg. Denne gangen har designteamet også gjort noe litt anderledes. For normalt bruker minst halvparten premiediesen for og vise den frem, men denne gangen har de brukt mange av de andre flotte produktene våre for og vise deg hvor enkelt du kan bruke de :-) Og skulle du bli superinspirert av noen av de, kan du trykke på navnet deres som fører deg direkte til bloggen deres hvor dere kan finne enda mer inspirasjon :-)    


Bidrag levert på mail:Ann Karin MyhreGD - Live RugsetReglene til utfordringen vår finner du øverst i en av fanene HER. Og husk og skrive GD foran navnet ditt i inlinkz om du kunne tenke deg og være gjestedesigner hos oss. Du kan legge inn linken din i inlinkzen under her frem til den 30.April kl.  23.55

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar