mandag 1. mai 2017

Utfordring #13 Bursdag

Utfordring #13 Bursdag

Denne måneden har vi valgt å fokusere på bursdager, dette er jo kort som er flotte å lage året rundt, for en ting er sikkert det er alltid en bursdag rundt hjørnet.

Derfor er utfordring  #13:

Bursdag

Premien denne gangen er denne flotte diesen.
Og det beste av alt, denne finnes på norsk, svensk og dansk og vinneren velger så klart hvilket språk som er ønskelig.

Vi håper at du blir med oss og koser deg med dine papir kreasjoner så vi sammen kan inspirere alle papirelskerne der ute :-) Vårt flotte designteam har her delt sine prosjekter med omverden, og her ligger det mange timer med glede bak, som vi håper inspirerer deg. Denne gangen har designteamet også gjort noe litt anderledes. For normalt bruker minst halvparten premiediesen for og vise den frem, men denne gangen har de brukt mange av de andre flotte produktene våre for og vise deg hvor enkelt du kan bruke de :-) Og skulle du bli superinspirert av noen av de, kan du trykke på navnet deres som fører deg direkte til bloggen deres hvor dere kan finne enda mer inspirasjon :-)    
http://benteskortblogg.blogspot.no/


 


Reglene til utfordringen vår finner du øverst i en av fanene HER. Og husk og skrive GD foran navnet ditt i om du kunne tenke deg og være gjestedesigner hos oss. Du kan legge inn linken din i inlinkzen under her frem til den 30.Mai kl.  23.55    
Bidrag mottatt på mail:

   
GD - Live Rugset
Linda Svenkerud

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar