fredag 2. juni 2017

Utfordring #14 Vi feirer sommeren

UTFORDRING #14


Hei, så hyggelig og se akkurat DEG her inne. Og vi håper du har tilgir oss forsinkelsen denne gangen. Men sommeren har så vidt startet og flere har eksamen så det går litt i 100 for de fleste av oss, men vi håper utfordringen faller i smak ;-)Denne månedens utfordring lyder som følgende:
Vi feirer Sommeren

Det betyr jo så mye, det er gjerne i sommer måndene det skjer mest, uteksaminering, sommerfest, bryllup, sene late sommerkvelder med grilling eller flotte dager på stranden. Det er helt opp til deg, vi jakter på sommerfølelsen.


Og premien er en av våre nyheter. Det er lov å velge i mellom Norsk, Svensk eller Dansk tekst denne gangen også.Vi håper at du blir med oss og koser deg med dine papir kreasjoner så vi sammen kan inspirere alle papirelskerne der ute :-) Vårt flotte designteam har her delt sine prosjekter med omverden, og her ligger det mange timer med glede bak, som vi håper inspirerer deg. Og skulle du bli superinspirert av noen av de, kan du trykke på navnet deres som fører deg direkte til bloggen deres hvor dere kan finne enda mer inspirasjon :-)    

Reglene til utfordringen vår finner du øverst i en av fanene HER. Og husk og skrive GD foran navnet ditt i inlinkz om du kunne tenke deg og være gjestedesigner hos oss. Du kan legge inn linken din i inlinkzen under her frem til den 30.Juni kl.  23.55Og her er bidragene vi har fått på mail:


GD -Live Rugset
Ingrid Marie Tyskerud
GD - Live Rugset

1 kommentar: