fredag 1. desember 2017

Utfordring #19

UTFORDRING #19


Hei! Det er 1. desember, og vi nærmer oss den store kvelden med stormskritt! Noen er ferdig med gaver og stress, andre er ikke begynt enda. Jeg har fortsatt omtrent 4 strikkeprosjekter som må bli ferdige før jul, men pakkelappene er i alle fall ferdig!

Det er mørkt ute, og det er fristende å pynte litt ekstra inne. Flere av oss skal ha middagsselskaper og lignende for venner og kjente, både nå i adventstiden og i romjulen. Hvorfor ikke lage noe vakkert til å dekorere med av alle de flotte produktene vi har liggende på hobbyrommet?Denne månedens utfordring lyder derfor som følgende:
Julepynt og borddekorasjoner
Det vil si alt som kan brukes til dekor i hjemmet.

Og premien også denne gangen er et gavekort på 200 kr!Vi håper at du blir med oss og koser deg med dine papirkreasjoner så vi sammen kan inspirere alle papirelskerne der ute :-)Vårt flotte designteam har kost seg med papir, og har laget noen flotte prosjekt som inspirasjon til dere. Trykk på navnet deres under kortet, så hopper dere over til bloggene deres for mer inspirasjon. Hvert DTmedlem har også en egen emneknagg her på bloggen. Du finner den til høyre for dette innlegget.
http://gracielaslife.blogg.no/
Jeg deler informasjon om adventsbrikkene på bloggen 5. desember, og lysfatet 19. desember.
 Reglene til utfordringen vår finner du øverst i en av fanene HER. Husk å skrive GD foran navnet ditt i inlinkz om du kunne tenke deg og være gjestedesigner hos oss. Du kan legge inn linken din i inlinkzen under her frem til den 31. desember kl.  23.55

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar