Sider

fredag 2. september 2016

Grattis baby

Hej!
Nu är det äntligen dags! Dags för mitt allra första blogginlägg här på kaBoks som en av medlemmarna i detta splitternya DT-gäng! 
Vi är inne i september nu, den allra första höstmånaden. Jag vill dock inte släppa taget om sommaren riktigt ännu. Därför har jag gjort ett kort med sommarkänsla. Det blev ett tunnelkort med flera dimensioner, ett grattiskort till en nyfödd baby. 
Jag använde mig av vackra, somriga mönsterpapper, 6x6". Valde ut fem stycken varav fyra av dem stansades ut med stans i olika storlekar (störts främst sen mindre och mindre och det ostansade längst bak). Därefter gjorde jag "dragspelen" på sidorna där varje mönsterpapper limmades fast. Måttet på dragspelen är 5x6" som jag falsade på 5"-sidan med 1/2" mellanrum. Tryckte till ordentligt med falsbenet för att slutresultatet skulle bli stadigt och jämnt. Sen dekorerade jag efter mitt tycke och smak. Här passade kaBoks fina baby-dies in perfekt. Gjorde till sist en ridå där jag satte kaBoks grattis-dies med skugga. Den finns såklart även på danska och norska.
Ridån går upp! 
Mönsterpapperna är ifrån Craft&You Design's nya kollektion "Beautiful Day".

Du har väl förresten inte missat kaBoks månadstävling "Hjärtan/Stjärnor" som startade igår? Du har hela månaden på dig att delta! Lycka till!

Ha en fortsatt bra scrappdag! 
Rose-Marie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar