fredag 16. september 2016

Blomstertavla

Hej!
Då var det fredag och min tur att blogga igen! Idag vill jag gärna försöka inspirera med en vacker tavla i lite shabby chic stil. En perfekt och garanterat mycket uppskattad gåva på bemärkelsedagen.

 
 
 

Material
1 st canvas (mått 180x240 mm)
Mönsterpapper
Oasis för torra blommor (hittar man exempelvis i blomsteraffärer eller där det säljs blommor, men kan även finnas i hobbyaffärer)
Lim
Blommor och blad
Pärlband och eventuellt andra dekorationer
KaBoks grattis-dies

Tror nog att bara av att titta på bilderna kan man lätt klura ut hur jag gjort, men här kommer ändå en liten beskrivning. Först av allt klädde jag canvas-tavlan med mönsterpapper (de jag har valt kommer från Craft&You Design's kollektion, Rose Garden). Därefter tog jag en oasis och skar till så att den fick en ungefärlig form av en bulle. Alltså rundad, med platt botten. Oasisen limmade jag fast på övre delen av tavlan och lät limmet torka innan jag började sticka ner blommor och blad tätt, tätt i den. Krukan klippte jag ut av mönsterpapper, formade till och limmade fast under. Sedan dekorerade jag krukan med ett pärlband. Man kan förstås välja själv precis hur mycket och vilka dekorationer man vill använda. Som pricken över i stansade jag ut kaBoks grattis-dies med skugga och limmade fast på krukan. Voilá! Ett blomsterarrangemang som håller länge!

 
Du glömmer väl förresten inte månadstävlingen här i bloggen som håller på till den 30 september, kl 23.55? Temat är hjärtan och/eller stjärnor. Du kan skapa ett valfritt alster och du behöver inte använda några av kaBoks produkter för att delta. Vinsten är fina dies med hjärtan och stjärnor.

Ha en fortsatt bra scrapdag!

Kram
Rose-Marie
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar