søndag 16. oktober 2016

Ett Vinterlig Shaker Kort

God Søndag Alle Sammen :-)

I dag er jeg klar med ett nytt prosjekt laget for kaBoks, å denne gangen har jeg laget meg ette Shaker kort, der jeg har brukt noen av de nye diesene og blomsterne til kaBoks.

Lyset ute i dag er ikke så veldig sammarbeidsvillig, så bklager kvaliteten på bildene. 

 


På kortet har jeg laget meg en rund boks, denne har jeg laget med det runde dies settet til kaBoks. Dette er perfekt med tanke på shaher kort, fordi alle diesene har søm. Rundt kanten på selve den runde boksen har jeg laget en bord med True Snow. 


Inni den selve boksen har jeg brukt enda en nyhet fra kaBoks.
Dette er ett sett med fire ulike dieser, å inni shaker boksen har jeg brukt to av dem. Den med snøfnugg og den runde sirkelen har jeg brukt når jeg stanset ut Hjorten. Jeg har ett tynt lag med true snow over den med snøfnug og strødd glitter på. Rundt motivet har jeg også brukt True Snow og glitter.

Før jeg festet alt sammen, har jeg puttet hvite isopor kuler inni, dette skal se ut som snøballer.

Snøfnugg Sirkler 


Rundt boksen har jeg dekorert med hvite vinter liljer, dette er blomster fra kaBoks, å i mellom blomsterne har jeg en valnøtt.


 


 

 


Under sirkelen med snøballer og Hjorten, har jeg stanset ut Juleglede. Denne teksten kommer i ett sett med tre ulike setninger og flere stjener som du kan stanse ut. 

Jeg har dekt den nederste biten av Juleglede med snø og glitter.


 
Ellers på kortet har jeg brukt hvite halvperler som skal fårestille snø <3  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar