søndag 2. oktober 2016

UTFORDRING #06 - Vinter

Hei, så hyggelig å se at DU titter innom her i dag.

Vi er klare med vår neste utfordring, og siden været forandrer seg, det går mot vinter, er Design Teamet inspirert.
HUSK at til våre utfordringer, trenger du ikke å ha blogg eller bruke våre produkter på prosjektene dine. Mer om REGLENE finner du HER.

Vi vil bestrebe oss på og inspirere dere så godt vi kan, og vi vil alltid bruke det produktet som blir sponset i våre kreasjoner. Så håper vi at du blir med oss og koser deg med dine papirkreasjoner, så vi sammen kan inspirere alle papirelskerne der ute :-)Denne månedens utfordring lyder som følgende:
#06 - Vinter

  

Premien denne gangen er denne flotte istapp diesen, 
du finner den HER i nettbutikken vår.


 Vårt flotte designteam har her delt sine prosjekter med omverden, og her ligger det mange timer med glede bak, som vi håper inspirerer deg. Og skulle du bli superinspirert av noen av de, kan du trykke på navnet deres som fører deg direkte til bloggen deres hvor dere kan finne enda mer inspirasjon :-)urascrap.blogspot.se
Reglene til utfordringen vår finner du øverst i en av fanene HER. Og husk og skrive GD foran navnet ditt i inlinkz om du kunne tenke deg og være gjestedesigner hos oss. Du kan legge inn linken din i inlinkzen under her frem til den 31. Oktober kl.  23.55

1 kommentar:

  1. Hej, Tack för en trevlig utmaning. Jag missförstod hur jag skulle lägga till alla mina tre bidrag men genom min länk kommer ni till dem allihop.

    /Marlene

    SvarSlett