søndag 1. januar 2017

UTFORDRING #09 - Romantikk

UTFORDRING #09


Hei, så hyggelig og se deg. Nå er vi i januar og da er det ikke lenge igjen til Valentines day, så hvorfor ikke være ute i god tid, og samtidig bli med på utfordringen vår. Og om Valentine ikke er din greie, så finnes det jo mange tolkninger av ordet Romantikk. Vi gleder oss til og se deres tolkning, vår tolkning kan dere se under her :-)



Denne månedens utfordring lyder som følgende:
Romantikk


Og premien er selvfølgelig den flotte diesene her:-)




Vi håper at du blir med oss og koser deg med dine papir kreasjoner så vi sammen kan inspirere alle papirelskerne der ute :-)



 Vårt flotte designteam har her delt sine prosjekter med omverden, og her ligger det mange timer med glede bak, som vi håper inspirerer deg. Og skulle du bli superinspirert av noen av de, kan du trykke på navnet deres som fører deg direkte til bloggen deres hvor dere kan finne enda mer inspirasjon :-)    
































 Reglene til utfordringen vår finner du øverst i en av fanene HER. Og husk og skrive GD foran navnet ditt i inlinkz om du kunne tenke deg og være gjestedesigner hos oss. Du kan legge inn linken din i inlinkzen under her frem til den 31. januar kl. 23.55

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar