lørdag 28. mars 2015

Påskeegg i vintage-stil.Jubler, klapper i henda, går rundt meg selv og gliser av spenning! I dag skjer det endelig <3 kaBoks lanserer og åpner sin nye blogg OG nettbutikk!!! Kan det bli bedre?!? Vi i DTteamet har laget litt åpningsinspirasjon til dere, og i løpet av dagen kommer det til å dukke opp litt av hvert;)Påsken er her, og da MÅ man ha påskeegg! Har grunnet med gesso og lagt på hvitt silkepapir, så et lag gesso til før jeg  pyntet. Osteklut og tynn hamp under blomstene:Jeg har brukt den skjønne påskediesen fra kaBoks. Med litt tykk hvit jute, har jeg viklet et lite påskereir med små gule påskeegg inni. Litt hvit tyll rundt skøyten for å gjøre det litt mere fancy, og woallah:
Og med det ønsker vi deg velkommen inn i kaBoks sin nye verden. Her vil du stadig finne scrappeinspirasjon med mange av de lekkre produktene kaBoks produserer. Og såklart byr vi på en liten åpningsgave:

IMG_8390

Hovedpremien ser du over: dies og stempel til en verdi av 1400 kr! Det er flere mulige premier, så klikk deg inn på linken under og prøv lykken da vel ;)

http://kaboks.com/blog/vi-feirer/


ELIN TORBERGSEN
Jeg heter Elin. Jeg bor i Torpa sammen med min samboer, mine to døtre og våre to firbeinte. Jeg jobber til daglig som sykepleier i hjemmetjenesten og på legekontor. Jeg har scrappet siden 2009. Stilen min er vintagepreget, men jeg elsker utfordringer og prøver å bli mer allsidig. Scrapper mest kort, men øver på LO's og leker med bretteteknikker og dekorering av div bokser.

Blog: Elins Hobbykrok

 


10 kommentarer:

 1. wow....for et lekkert egg ! :D
  Rett og slett vakkert ! :)
  God påske !

  SvarSlett
 2. Noe så lekkert!!! Heldige Kaboks som har fått deg med på laget. Du har jo så mye flott. Liker stilen din :) Ha en fin Påske!!

  SvarSlett
 3. nydelig egg, nå ble jeg inspirert her. Liker stilen din veldig godt. Goood Påske til deg :)

  SvarSlett
 4. Så nydelig påskeegg, motageren er kjempe heldig. :)

  SvarSlett
 5. Tusen Tusen takk snille dere :)

  SvarSlett
 6. Kjempelekkert påskeegg. Morsom detalj med det lille reiret. :-)

  SvarSlett
 7. Nydelig påskeegg. Er så sjalu på dere som takler denne vintage stilen.. Herlig inspirasjon, og fantastisk pyntet.

  SvarSlett
 8. For et nydelig påskeegg! Rett og slett lekkert :-)

  SvarSlett