fredag 26. august 2016

Presentasjon av Det Nye Design Teamet

Hei Dere :-)

Snakk om å Starte dette blogg innleget med internett problemer. I går ble vi kjent med Rose-Marie, meen nå er internettet på plass, å jeg kan endelig avsløre hvem som er den siste Designeren på kaBoks sitt nye Design Team.Mitt navn er Silje Kristin Aunan, å jeg er en av to som er DT Ansvarlige i kaBoks :-)
Jeg har vert Designer tidligere for kaBoks, men tok en pause på grunn av personlige grunner.
Jeg er kjempe glad for at jeg er tilbake igjen, å får muligheten til å  være kreativ sammen med så mange dyktige designere.

Jeg har scrappet siden november 2013, å har de siste årene funne ut at dette er lidenskapen i mitt liv.
Jeg er veldig glad i det som er Vintage og fulle av detalljer, samtidig som at jeg begynner å få sansen for det som er enkelt. 

I tillegg til å være Designer for kaBoks, er jeg også designer for Maja Design, Wycinanka, Skrivbent for The Paper Crafter og Gjeste Designer for Ett Trykk.

Når jeg ikke scrapper er jeg forloved til den beste mannen jeg vet om og ste mamma til en nydelig gutt <3 Jeg er veldig glad i familie livet, fotografering, bøker turer i skog og mark.

Her er noen av prosjektene som jeg har laget for kaBoks tidligere, å jeg må si at jeg ser veldig fram til å lage mange flere prosjekter for i fremtiden.

 
Ønsker du å bli bedre kjent med meg å mine prosjekter, er dette bloggen min:


 

2 kommentarer:

  1. Fantastisk. Gleder meg til å se bidrag fra deg igjen her hos kaBoks.

    Blir flott å se hva alle dere i design teamet vil trylle frem for bloggen.

    SvarSlett
  2. Gleder meg virkelig masse ☺

    SvarSlett