torsdag 25. august 2016

Presentation av nya designteamet

En lång rad nya, kreativa, härliga DT-medlemmar har nu en efter en presenterat sig här i bloggen. Igår träffade ni Bente och idag är det min tur.Jag heter Rose-Marie Strandberg och jag bor med min familj i Staffanstorp som ligger strax utanför Lund i södra Sverige.

Jag är relativt ny i scrap-världen och har endast hållit på med detta i tre år. Fast ända sedan jag var liten har jag älskat papper. Jag var aldrig så lycklig som när jag fick sitta med papper och pennor och rita och måla som barn. Det har följt mig genom livet och jag har nu i drygt 30 år jobbat i den grafiska branschen varav de senaste 20 som grafisk formgivare. I mitt yrke är det många bollar i luften och tighta deadlines och jag formger ofta stora katalog- eller tidningsproduktioner. När jag sätter mig hemma med mitt scrappande skapar jag i min egen takt och jag har funnit ett lugn i denna hobby som jag inte funnit med någonting annat. Jag kan sitta och titta och känna på mina papper i timmar och prova mig fram till olika skapelser i lugn och ro. Det finns så mycket att upptäcka i scrap-världen.

Förutom mitt DT uppdrag här på kaBoks så är jag även DT på Craft&You Design.
Jag älskar att exempelvis göra kort, att altra saker, göra minialbum och olika 3D projekt. Här är några exempel på det jag har skapat.


KaBoks satsar på nätbutiken vilket medför ett prisvärt sortiment och dessutom har de fri frakt i Norge, Danmark och Sverige. Passa på att följa kaBoks blogg för att få massor med inspiration och glöm inte att den 1a i varje månad utlyses en tävling som du kan delta i.

Imorgon är det sista DT-presentationen så missa inte den!

Kram
Rose-Marie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar