lørdag 15. april 2017

Gjestedesigner - Graciela

Hei! jeg heter Graciela (Gracielaslife) og kommer opprinnelig fra Uruguay, er 74 modell og bor i Haugesund med mannen og våres 4 prinsesser. Er utdannet barnehagelærer og jobber med dette til daglig.
Fritiden min går til barn, mann og hus, samt til mine mange hobbyer. Har alltid vært kreativ, men i 2002 begynte å lage kort og scrappe litt og ble fort hekta. Har prøvd meg å forskjellige stiler men den jeg føler meg mest komfortabel med er clean and simple. Lager allikevel mye forskjellig, alt etter dag og form.
Du finner meg også på  
Gracielaslife-facebook , Gracielaslife-instagram , Gracielaslife-pinterest  og Gracielaslife-you tube


Har brukt alfabet dies og konfirmasjon dies for å lage pynt til min datters konfirmasjon.
Har brukt foam til å trykke hennes navn med alfabet diesen, sånn at jeg kunne bruke den som stempel. Har limt de på en akryll kloss med dobbeltsidige tape. Jeg bare elsker å blanda fonter, så det passet perfekt med forskjellig font på navnet hennes og på ordet konfirmasjon. 

                     

Til å lage banner har jeg brukt dies fra Sizzix, jeg liker å gjøre alt klar før jeg begynner å jobbe, sånn at alt er klar til å pynte det. Har brukt vanlig Bazzil hvit, siden jeg skal lage mange og det var den som er mer kunstig i forhold til prisen. Maling jeg har brukt er vannbasert fra Ecoline. 


                     

              

Banner har jeg limt på en kartong sånn at de henger litt finere. Hun har valgt fargene gull og turkis og siden konfirmasjonen skal holdes i en låven har jeg brukt hamp tråd for å gjøre det litt rustikk for at det skal matche litt lokalet. 
                    


Vet ikke dere meg som jeg skrev i stad, jeg bare elsker å blande fonter, det blir så fint. "Camillas" er embosset med gull embossingspulver, "konfirmasjon" dies har jeg limt to opp på hverandre for at de skal komme opp litt mer. 

Både i dåpen til begge av mine barn og til min stedatters konfirmasjon har vi hatt en liten souvenir til gjestene, som vanlig 5 mandler, dette er noe vi alltid gjør hjemmefra i Uruguay og som jeg syns det er kjekt å gjøre med mine barn.  Det blir sikkert litt mer enn mandler, men det har vi enda ting til å tenke på siden konfirmasjonen ikke er før i 2018 :) men bedre å begynne tidlig :)

                     

Lokalet er stor og jeg vil gjerne i tillegg til ferske blomster lage små trær i papir. Denne her har jeg laget for lenge siden, men siden de tar veldig lenge tid å lage ville ha en eksempel, sånn at datteren min kunne se den for seg. Den er laget av en isopor kule og mange små blomster som er limt på. Blomstene er håndlaget.
                                   
                                     

                 


Håper dere likte hva jeg har laget og at dere ble inspirert i disse konfirmasjons tider. Veldig gøy å bli spurt av Kaboks om å være gjestedesigner. 


Graciela 

2 kommentarer:

  1. Er det en ting som er sikkert så er det at jeg skal iallefall prøve meg på og lage banner, for den ble virkelig flott, også så effektfull <3

    SvarSlett