søndag 3. september 2017

Presentasjon DT Graciela

Første nye designteammedlem her hos oss er den fantastisk kreative Graciela fra Gracielaslife! 
Hun har deltatt på mange av våre utfordringer, og er svært aktiv på Instagram, der hun flittig har brukt #kaboks. Dette har vi lagt merke til, og veien var kort til å sende henne en epost når vi trengte nye designere til vårt team! Her kommer hennes presentasjon av seg selv:Hei!  Graciela her! 
Jeg har vært gjestedesigner hos Kaboks, den finner du HER, så når jeg ble spurt om å bli designer ble jeg bare utrolig glad! Jeg elsker Kaboks produkter så det var lett å si ja. 
Om meg kan jeg si at jeg heter Graciela og kommer opprinnelig fra Uruguay, er 74 modell og bor i Haugesund med mannen og våres fire prinsesser. 
Fritiden min går til barn, mann og hus og til mine mange hobbyer, alt etter tid og lyst. Har alltid vært kreativ men i 2002 begynte meg å lage kort og scrappe litt og ble fort hekta. Har hatt mange pauser i disse årene men i det siste er kortlaging brukt som terapi i en travelt hverdag. Har prøvd forskjellige stiler og lager litt av alt, alt etter dagsform og hva jeg ønsker å teste ut. Men det jeg føler meg mest komfortabel med er clean and simple.
 Du finner også meg på instagram, you tube, pinterest og facebook under navnet Gracielaslife.  Gelder meg til å være en del av design team hos kaboks og inspirere og bli inspirert!
Sees 
Graciela 


1 kommentar:

  1. så mange fine ord, tusen takk! gleder meg til å være en del av kaboks sin design team :)

    SvarSlett