lørdag 30. september 2017

Pose kort tutorial


Hei, Graciela her, i dag har jeg denne herlig gavepose å vise dere.Fremgangsmåte: 

Har brukt den ny pose dies her, det som er kjekt med denne posen er at det er nok dies i pakken til å lage forskjellige lukkemekanismer. I dag lager jeg en vanlig pose med hank. 
Kutt to ganger den boks dies (fram og bakside), siden har jeg valgt å ha hank på posen, brukte jeg dies til dette formålet (den ser ut som en merkelapp. Etterpå har jeg brukt bølge dies fra Firkant sett til å ha bølger på halve pose, kuttet i rødt og limt på selve posen. 
 
           


Når jeg var ferdig med å lime lagde jeg en tag med de runde dies som matcha posen, samt et fish tale tag til "godt nytt år teksten", "god jul" dies med skygge er også en av nyhetene. Viktig!! hvis du skal stemple på selve posen, husk å stemple FØR du limer posen sammen. Jeg valgte å ikke ha mye pynt (det er jo meg da hihi) men du kan ha så mye pynt du vil selvfølgelig. Kjekt størrelse for å gi vekk med en liten oppmerksomhet til jul.
Det som er kjekt med denne posen er at den blir ganske stor, ca 15x10 cm så den kan brukes til en liten gave også. 

Dies og stempler brukt, alle disse kan du kjøpe hos Kaboks.com 
Håper du ble inspirert til å lage din egen versjon og vi gleder oss til å se hva dere lager med de nye dies fra Kaboks. Tag oss gjerne på Instagram #kaboks så vi kan se alt det fint dere lager. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar