søndag 1. oktober 2017

Utfordring # 17 -Julekort i tradisjonelle farger

UTFORDRING #17


Hei! Vi er godt i gang med høsten, i dag er det 84 dager igjen til jul! Vi har mange flotte nye produkter i nettbutikken, som selvsagt alle passer sammen med våre eldre produkter. Du finner alle våre nyheter, både stempler, dies og et supert verktøy, og også en pakke med 6"x6" juleark i nettbutikken.


Denne månedens utfordring lyder som følgende:
Julekort i tradisjonelle farger
Det vil si, et julekort som har fokus på fargene rødt eller grønt. 

Her er litt farge- og motivinspirasjon for å sette kreativiteten i gang:

Og premien også denne gangen er et gavekort på 200 kr!Vi håper at du blir med oss og koser deg med dine papirkreasjoner så vi sammen kan inspirere alle papirelskerne der ute :-)Vårt flotte designteam har kost seg med papir, og har laget noen flotte kort som inspirasjon til dere. Trykk på navnet deres under kortet, så hopper dere over til bloggene deres for mer inspirasjon. Hvert DTmedlem har også en egen emneknagg her på bloggen. du finner den til høyre for dette innlegget.
http://gracielaslife.blogg.no/ Reglene til utfordringen vår finner du øverst i en av fanene HER. Husk å skrive GD foran navnet ditt i inlinkz om du kunne tenke deg og være gjestedesigner hos oss. Du kan legge inn linken din i inlinkzen under her frem til den 31. oktober kl.  23.55


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar