tirsdag 17. oktober 2017

3 raske julekort!

 I dag vil jeg starte med å dele kortet jeg laget som inspirasjon til denne månedens utfordring!


Dette er et raskt kort som er enkelt å masseprodusere. spesielt om du har en stempelpresse! Det er flott som det er, men har også plass til et familiebilde på fremsiden. Jeg har brukt ett av motivene fra stempelsettet Julekransen, sammen med diesettet som passer til. Jeg har brukt stempelputer i fire farger fra MementoLUXE, men du kan bruke de stempelputene du liker best!

Det neste kortet kombinerer hovedmotivet fra samme stempelsett med et av våre nye tekststempel.  

 Her har jeg ikke brukt diesettet, kun stemplene. Jeg har brukt samme stempelputer, og embosset teksten med Sticky Embossingpulver fra Ranger. Så har jeg brukt folie fra Ranger over embossingpulveret.
 Det hele er montert på glitterkartong i gull.

På dagens siste kort har jeg igjen kombinert stempel og dies.

Et tips for å få alt til å passe sammen er at du stanser ut omrisset av kransen med dieen før du stempler motivet. Da er det enklere å få stemplet på rett plass. Jeg stanset også ut senteret i kransen i kopipapir. Dette la jeg i senteret på kransen (bruk gjerne litt avtagbar lim), og brukte det som guide når jeg skulle plassere dien på stempelmotivet.
Jeg har stemplet sløyfen for sg selv, og stanset ut denne. Så har jeg funnet en matchende Copictusj og lagt på skygger. Pass på at blekket du har brukt kan brukes med Copics først. Så har jeg montert dette på kransen med 3D-puter for å skape ekstra dybde. Jeg har stemplet teksten direkte på bakgrunnen, og embosset med gull embossingpulver.

Jeg har brukt disse produktene fra Kaboks (trykk på bildet for å se produktet i nettbutikken):

http://kaboks.com/privat/store/new/god-jul-nyttaar.html
http://kaboks.com/privat/julekrans-stemp.html
http://kaboks.com/privat/snoelykt-581.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar