tirsdag 7. november 2017

Siris pakkelapper!

I dag vil jeg dele litt mer om tagen som er min inspirasjon til novemberutfordringen! Jeg planlegger å bruke denne på julegavene til tantebarna mine. Jeg er sikker på at de vil sette pris på den søte nissen!

 Jeg begynnte med å lime mønsterarket på en hvit kartong, siden jeg ville ha hvit bakside på lappen. Jeg synest det er enklere å gjøre dette, enn å kutte to tager og lime disse perfekt sammen. Jeg har brukt den minste av taggene fra Kaboks sine Store merkelapper. "God Jul" er den minste fra dette settet, og jeg har også brukt skyggen som hører til.
Baksiden er enkel, jeg har brukt til-fra stempel fra et av de nye stempelsettene våre.

Her er en liten bildetutorial til nissedien. Jeg begynner med å ha dobbeltsidig lim på baksiden av et litt tykt hvit kartong. Så farger jeg kartongen med det jeg har for hånden. I tutorialen har jeg brukt Distressblekk, i eksemplene har jeg brukt Copics. Du trenger rødt, sort, gull, og en hudtone. I tillegg er de pent med en litt rød nese og roser i kinnene.

  Her ser du en oversikt over produktene fra Kaboks som jeg har brukt. Trykker du på bildet tar det deg direkte til nettbutikken!.

http://kaboks.com/privat/die-71.html

http://kaboks.com/privat/snoelykt-580.html

http://kaboks.com/privat/god-jul-nyttaar-589.html

http://kaboks.com/privat/die-god-jul-klassisk-skygge.htmlhttp://kaboks.com/privat/die-god-jul-klassisk.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar