onsdag 1. november 2017

Utfordring #18

UTFORDRING #18


Hei! Høsten har gått fort, vi er i november og vinteren nærmer seg med stormskritt! Julen kommer også før vi får snudd oss, så hos oss i Kaboks er det på tide å begynne å tenke på julegaver, og hvordan vi skal pakke inn disse. Jeg begynner alltid for sent med disse, og i stendet for å kunne kose meg med jobben, blir det stresslaging siste uken før jul. I år har jeg gode hensikter, og satser på å ha pakkelappene ferdig i god tid! Denne månedens utfordring lyder derfor som følgende:
Gaveinnpakking og pakkelapper
Det vil si gaveposer, esker, kort med plass til gavekort, pakkelapper og lignende.

Og premien også denne gangen er et gavekort på 200 kr!Vi håper at du blir med oss og koser deg med dine papirkreasjoner så vi sammen kan inspirere alle papirelskerne der ute :-)Vårt flotte designteam har kost seg med papir, og har laget noen flotte prosjekt som inspirasjon til dere. Trykk på navnet deres under kortet, så hopper dere over til bloggene deres for mer inspirasjon. Hvert DTmedlem har også en egen emneknagg her på bloggen. du finner den til høyre for dette innlegget.
http://gracielaslife.blogg.no/


 Reglene til utfordringen vår finner du øverst i en av fanene HER. Husk å skrive GD foran navnet ditt i inlinkz om du kunne tenke deg og være gjestedesigner hos oss. Du kan legge inn linken din i inlinkzen under her frem til den 30. november kl.  23.55


2 kommentarer: