søndag 4. desember 2016

Et tungt farvelDet er med tungt hjerte at vi sier farvel til vår alles kjære DT kordinator Silje Kristin Aunan. Silje er dessverre en av de som har fått kjenne på mobbingen i scrappemiljøet. Inspirert av en annen som sto frem, sto hun selv frem for en liten stund tilbake. Dette gjorde dessverre mobbingen verre. Til tross for dette startet hun bloggen Crafters Together, en blogg mot mobbing. Her viser både bloggere og bedrifter at de står unisont imot mobbing i scrappemiljøet. Silje skriver selv litt om hvorfor hun tar avskjed med scrapping i denne omgangen i et eget innlegg på bloggen sin.

Det er også takket være Silje at DT teamet her er oppe og går igjen så raskt etter at kaBoks omorganiserte seg. For som den solstrålen og energibunten Silje er så tilbød hun seg og sette igang med sine utømmelige energi. Vi her i DT teamet kommer til og savne Silje ufattelig mye, og vi håper og se henne tilbake i scrappeverden om ikke så alt for lenge.

TUSEN TAKK Silje for alt du har gjort, og gleden du har spredd her inne, og ikke minst for all inspirasjon både til oss og til alle andre scrappere der ute.

Her er to av de siste prosjektene Silje har delt med oss:
Lykke til videre, mange klemmer fra oss i designteamet.

2 kommentarer:

  1. Takk for all inspirasjon Silje og masse lykke til videre. Håper det ikke er lenge før du er tilbake i kulissene. Klem til deg.

    SvarSlett
  2. Varm klem til Silje! Jeg håper og tror at du kommer igjen mye sterkere ❤ du er superflink og har inspirert meg masse ⚘

    SvarSlett