fredag 21. juli 2017

DT Call!

Det er på tide med ny DT call for Kaboks! Vi er på jakt etter en person fra Norge, en fra Sverige og en fra Danmark.
kaBoks er en liten familiedrevet bedrift som designer og produserer ulike produkt til scrapbooking, kortlaging og annen papirhobby. Produktene våre kan kjøpes i vår nettbutikk, og på forskjellige treff og messer rundt om i Norge.

Vi er på jakt etter:
- en person fra Norge, en fra Sverige og en fra Danmark.
- du må være høyt motivert, positiv og full av ideer
- du må kunne ta flotte foto av prosjektene dine, både hele prosjektet og av detaljer
- du må ha en aktiv blogg, en FBkonto og aller helst Instagram. Bloggen må være brukt til papirhobby.
- vi er på jakt etter folk som driver med alle typer papirhobby (for eksempel art journaling, Project Life, kort, mixed media, scrapbooking osv), og som viser god variasjon i sine prosjekter
- Mulighet til å lage 2-3 prosjekter for oss i måneden

Søknaden din er en blogpost på din blogg. I bloggposten vil vi at du skal:
  1. Fortelle litt om deg selv:
- hvor lenge har du scrappet? (og vi bruker det ordet for alle formene for kort, project life, art journaling, mixed media og alle andre kombinasjoner av papirhobby)- hvilke type prosjekter liker du best å lage?
- Vi vil gjerne at du forteller oss hvorfor du ønsker å være designer for kaBoks, og om du har noe forhold til våre produkter.
- Annen informasjon som du synest vi bør vite om

2. Lag et nytt prosjekt som er typisk for deg. Bruk gjerne produkter fra kaBoks, men har du ingen så går det også bra!

3. Link til 3 prosjekter som er typiske for deg.
- Et av prosjektene må ha bilder og instruksjoner trinn for trinn. Det trenger ikke være for hele prosjektet, men kan være for en teknikk du har brukt. (Eksempel: Farging av bling med copics, embosse diecuts med embossingpulver, stemple med versamark for vannmerke-effekt) Om du ikke har slike innlegg fra før, inkluderer du dette i punkt 2.
- Det er viktig at diesse prosjektene er prosjekter som faktisk er typisk for det du lager. Sender du inn bilder av kort med mange lag, mange teknikker og komplisert design er det dette vi venter at du leverer som medlem av vårt designteam. Vi ser også nøye på bildekvaliteten.
- Vi vil at denne bloggposten skal vise oss hva vi kan forvente at du publiserer på kaboksbloggen, altså, at den ser ut som en vanlig blogpost fra deg. Som designer på vårt team skal du lage 2-3 prosjekter hver måned, pluss eventuelle ekstra innlegg til merkedager som morsdag ol. (3-4 prosjekter i løpet av året)

Som DT medlem får du alt du ønsker av våre nyheter, og -30% på alle eldre produkter i nettbutikken. Om det er noen av nyhetene som absolutt ikke passer din stil, så vil du slippe å motta disse. Produkter du får fra oss, kan ikke videreselges, men du kan gi de bort etter at du slutter i DT.

Vi sender ut alle nyheter samtidig, slik at du kan kombinere produktene som du vil. I stedet for at du får et par produkter i måneden, sender vi derfor ut 3-4 store pakker i året, vi gjør det slik fordi vi ønsker at våre DTmedlemmer skal størst mulig mulighet til å skape noe flott. Mine design er også laget for at de skal kunne mixes med hverandre, både gammelt og nytt, og det er enklest å få til om man får alt på en gang! 


Det viktigste for oss er å få se hva du har gjort med våre produkter tidligere, men om du ikke har noen, så kan du fortsatt søke! Send inn din søknad, som en blogpost, via inlinkz nederst på siden. Vi vil vurdere søknadene så fort de kommer inn, og DT callen blir stengt når alle plassene er fylt opp. Det lønner seg derfor å være rask!

Vi gleder oss til høre fra akkurat deg! Lykke til :-)
Veiledning for inLinkz:
1. Trykk på den blå knappen for å legge til en direkte link til ditt blogginnlegg.
2. I feltet merket URL linker du direkte til innlegget ditt, ikke til bloggen, slik vi ikke trenger å lete for å finne din søknad
3. Skriv ditt fulle navn under navn. Dette vil være synlig på bloggen
4. Epostadressen din vil ikke vises offentlig, men vi trenger den for å kunne kontakte deg.
5. Velg et bilde som er en god presentasjon av ditt prosjekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar