lørdag 1. juli 2017

Utfordring #15 Lift en DT

UTFORDRING #15


Hei, så hyggelig og se akkurat DEG her inne. Og vi håper du har tilgitt oss forsinkelsen denne gangen. Denne skulle vært ute klokken 12, men sommeren har nok slått til for fult. Med tanke på at mange reiser bort og tar ferie har vi denne gangen valgt å la utfordringen gå over 2 måneder. Det vil si at du har hele juli og august på deg til å delta. Hvor flott er ikke det?


Denne månedens utfordring lyder som følgende:
Lift en DT
Det vil si, du finner et bidrag fra en av våre nåværende eller gamle dter og koser deg stort. Vi gleder oss til å se hvem du lifter.


Og premien er ikke mindre enn to dies denne gangen.

Vi håper at du blir med oss og koser deg med dine papir kreasjoner så vi sammen kan inspirere alle papirelskerne der ute :-) Vårt flotte designteam har her delt sine prosjekter med omverden, og her ligger det mange timer med glede bak, som vi håper inspirerer deg. Og skulle du bli superinspirert av noen av de, kan du trykke på navnet deres som fører deg direkte til bloggen deres hvor dere kan finne enda mer inspirasjon :-)    


Berit har valgt og lage en damevariant av Anna Urhas sitt herrekort.

Anna har valt å lifte et kort fra Gitte.Linda har valgt å lifte Kristina Røst
Bente har liftet Elin Torbergsen Reglene til utfordringen vår finner du øverst i en av fanene HER. Og husk og skrive GD foran navnet ditt i inlinkz om du kunne tenke deg og være gjestedesigner hos oss. Du kan legge inn linken din i inlinkzen under her frem til den 31.August kl.  23.55

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar