onsdag 29. april 2015

1000 Knus til Dig

Foråret er endelig kommet og farverne begynder at piple frem over alt i naturen. Netop foråret har inspireret mig til dette kort i dejlige farver.

Og det er dejligt at have nogle kort på hånden, som ikke er fødselsdagskort. Mere generelle kort såsom Knus og Kram er super gode at have klar. For nogle gange behøver der ikke være en speciel lejlighed til at give et kort - Nej, et uventet kort giver ofte den største glæde :-)

IMG_1762

Jeg har brugt "Knus" fra die sættet "Knus & Kram", samt "dig" fra die sættet "Ord (Dansk)". (Begge die sæt fås også på norsk).

Jeg har brugt hvidt karton til mine ord die-cuts, som jeg efterfølgende har farvet med Promarker Cool Grey 4. Jeg elsker den mulighed at kunne bruge mine Promarkers til at farve diverse die-cuts, hvis jeg ikke lige har en passende farve karton.

IMG_1764

Måske dagen byder på en smule kreativitet derhjemme efter arbejde eller en dejlig eftermiddag i haven. Lige meget hvad, så hav en fantastisk onsdag :-)

Pia

 

Du kan finne vårt fantastiske lotteri her!

mandag 27. april 2015

Bursdagskort!I dag har vi en gjestedesigner fra Sverige, fantastiske Maritha fra Marithas kort och scrap. Hun har laget to nydelge kort med ark, dies og stempel fra vår nettbuttikk. Vi anbefaler ett besøk til bloggen hennes, hun har så mange flotte prosjekter!

Fick ett erbjudande om lite gäst dt uppdrag från härliga KABOKS .
UNDERBARA DIES OCH PAPPER fick jag hem,lite stämplar i så himla härlig kvalité också. Riktigt bra saker måste jag säga. Diesen är verkligen lätta att jobba med och känns genomtänkta och så himla snygga.
Papprena är såååå himla fina.Färger...mönster.... Ljuvliga!
För att kolla in deras butik klicka HÄR!Jag gjorde två små kort.Insidan fick en swirlstämpel som ni hittar i butiken. 


Klemmer fra meg! *blink blink*


Du kan finne vårt fantastiske lotteri her!

fredag 24. april 2015

Konfirmasjonstags til gutter

Hei Hei Alle sammen :-)


I dag er det en herlig dag her i nord, sola skinner,  vi har passert midten av april, vinteren slipper taket og våren starter snart for fullt i hele Norge.  Det er ikke lenge igjen før vi er i mai og konfirmasjonstiden står for tur. I den anledningen har jeg lyst til å vise dere to tags, som er perfekte til guttekonfirmanter <3


 Jeg har moderne elementer, og blandet det med gamle elementer, og resultatet er to vintage tags.


DSC07742


Den første jeg skal vise dere er en tag som er laget i mørke farger. Her har jeg brukt en dies fra kaBoks som jeg synes er helt rå og som passer så godt til guttekonfirmanter. Diesen med ordet MOT på, beskriver det steget man tar fra å være GUTT, til det å bli MANN, steget man tar den dagen man blir konfirmant og går inn i de voksnes rekker.


DSC07738


DSC07740


På den andre taggen jeg har laget, har jeg brukt diesen der det står " Til Konfirmanten". Basert på hvordan jeg plasserte elementene på taggen, fant jeg ut at ordene ble perfekte når jeg fikk plassert dem oppå tannhjulene <3


DSC07733


DSC07731


To helt forskjellige tags, men passert helt perfekt til gutter som er på tur til å bli unge menn <3


Sånn, da har dere sett mine konfirmasjonstags. Håper dere får en fortreffelig fredag, og en riktig så God Helg <3


Klem fra DT Silje KristinDu kan finne vårt fantastiske lotteri her!

onsdag 22. april 2015

Kodakøyeblikk

Jeg rett og slett forelsket meg i dette stemplet fra KaBoks. Så enkelt, og det passer til så utrolig mye rart.  Om det er kort, LO, eller kanskje en PL :-) Og nesten alt her i livet passer jo til et kodakøyeblikk, gjør det ikke?

 

kreativelena_29_2015

 

Kameraet stemplet jeg på akvarellpapir og fargela med distress i fargen black soot. Teksten er også stemplet på akvarellpapir med Versafine. Jeg liker veldig godt hvor "dype" stemplene er, for det gir meg en  "crisp" tekst selv om teksten er liten.

kreativelena_29_2015_3

Og selvfølgelig måtte jeg også stemple innsiden med dette fantastiske verset som følger med stempelsettet. Det er jo en sannhet man burde huske på oftere :-)

kreativelena_29_2015_2

 

Som alltid så håper jeg du koser deg med hobbyen din, vi sees :-)

- Lena_J - 

Du kan fortsatt være med på vårt lotteri her!

mandag 20. april 2015

Elsker sølevann!

Da var det min tur å bringe litt inspirasjon, og gjett om jeg har koset meg med de nyeste diesene våre <3

Jeg har laget en LO av min skjønne datter som koser seg med smeltevann:


Med K&G papir som base, har jeg spritet opp med stensil og gesso, samt litt rosa innslag. Jeg har brukt epoxy stickers for å gi litt "vanndråpe" følelse, og masse dotter.

Tittelen er stanset ut med de nyeste diesene - Elsker og Ord (Norsk), kombinert med andre bokstaver.

 


Jeg har pyntet opp med kakeservietter, og bildene har jeg riper opp kantene på. Litt info om situasjonen må være med, da har jeg falt for små sirkler med tekst.


Jeg har også forelsket meg HELT i dette stempelsettet med datoer, år og måneder: Datostempel I. De har årstall fra 2008 - 2020, og siden elste frøkena mi er født i -08 passet den meg yppelig. I tilleg til alle månedenes navn og tallene 1-31, tillater dette settet mange snope kombinasjoner.


Elin.

Du kan fortsatt være med på vårt lotteri her!lørdag 18. april 2015

Konfirmasjonskort!

Som lovet, her kommer del to av konfirmasjonskortet mitt! Denne gangen har jeg faktisk brukt et juleark fra serien "Julestemning".

SBN-2014-P71 SBN-2014-P71-BMange av julearkene fra kaBoks har mønster som lett kan brukes utenom julesesongen. Her har jeg brukt et på et staffelikort til konfirmanten!

20150417-IMG_8609Bildet jeg har brukt er fra utklippsarket "Vintage Jenter", men her kan du jo godt bruke et bilde av konfirmanten også.

20150417-IMG_8610 20150417-IMG_8612 20150417-IMG_8613Inni kortet er det god plass til en personlig hilsen. Jeg har brukt Wink of Stella i Clear, for å få hjertene til å skimmre som glitterarket.20150417-IMG_8614Slik ser kortet ut når det er lukket. Det kan nesten henges rett på veggen!

 

Ikke glem vårt store lotteri! Det finner du her :-)

fredag 17. april 2015

Nytt lotteri!

Vi har bestemt oss for å ha ett lotteri til, for lotterier blir aldri feil. Denne gangen vil en heldig vinner ende opp med "happymail" ut året (2015)!. Hver gang vi får inn nyheter til vårt lager, vil vi automatisk sende disse til vinneren! Er vinneren norsk, sender vi alt vi får inn på norsk, er vinneren dansk, alt på dansk og er vinneren svensk sender vi alt vi får inn på svensk. I tillegg kommer jo alt som ikke er språkspesifikt, som for eksempel ark.

Systemet er som sist, du kan få opp til 9 lodd ved å gjøre de forskjellige tingene vi ber om i skjemaet under. Det eneste du må gjøre er å kommentere på bloggposten og fortelle oss hvilken tekst du ønsker deg som stempel eller die! (Dette er obligatorisk for å bli med i lotteriet) Kanskje blir det nettopp ditt ønske som dukker opp i nettbutikken i løpet av året?  Ønsker du flere lodd kan du:

- Besøke oss på Facebook (1 lodd)

- Registrere deg som bruker i vår nettbutikk (2 lodd)

- Registrere deg som mottaker for vårt nyhetsbrev (2 lodd)

- Legg inn en produktomtale i vår nettbutikk (2 lodd)

Vi tar gjerne imot nye produktidéer på epost eller som PM på Facebook. Vi kan selvsagt ikke garantere at nettopp ditt idé blir satt i produksjon, men spør du øker jo sannsynligheten!

 

a Rafflecopter giveaway

Intarsiateknikk med "Til Konfirmanten"-die.

I dag vil jeg egentlig dele et konfirmasjonskort laget med ark fra en av juleseriene til kaBoks! Men først vil jeg dele en liten bildetutorial for en intarsiateknikk (innleggsteknikk) med konfirmasjonsdien fra kaBoks! For at ikke posten skal bli for lang, har jeg valgt å dele den i to, så for å se kortet må du komme tilbake i morgen ;-)20150416-IMG_8579

Jeg begynner med å trykke ut begge diene i settet i to kontrastfarger. På dette kortet valgte jeg å bruke glittterark til tekstdien. Du må nok kjøre dien gjennom noen ganger for at den skal kutte skikkelig, siden glitterark ofte er litt "seige". For noen typer ark må jeg også bruke et ekstra lag ark som en shim.20150416-IMG_8580

Så trykker jeg ut skyggen en gang til i samme ark. du trenger altså to "skygger".20150416-IMG_8581

En ting som er supert med kaBoksdies med skygger er at omrisset på hoveddien passer perfekt oppå skyggen.20150416-IMG_8582

Derfor er det enkelt å få et perfekt resultat når du skal bruke intarsiateknikken. Du legger bare hoveddien oppå skyggen, slik at alt ligger kant i kant.20150416-IMG_8583

20150416-IMG_8585Du har nå tre diecuts. Om mulig, lar jeg hoveddiecutten sitte i arket til jeg skal bruke den for ikke å miste små deler.20150416-IMG_858720150416-IMG_859220150416-IMG_859620150416-IMG_8600Jeg bruker Xén fra Xyron og legger lim på fremsiden av skyggen. Da vet jeg at jeg har lim overalt, og det blir enklere å lime alt sammen. Etter at omrisset er plassert legger jeg hoveddien ned i "rammen". Jeg avslutter med å legge i midten av "O"en og "A"en. Fordi glitterarket gjør det vanskelig å se strekene i "F"en og "E"en brukte jeg en svart Copic Multiliner for å legge på en ekstra skygge i de. Du kan se dette på det ferdige kortet, som jeg deler i morgen!

 

Vi har også bestemt oss for å lage et nytt lotteri, denne gangen bare fordi et lotteri aldri blir feil! Det fungerer som forrige gang, du kan gjøre forskjellige ting for å få lodd. Bare logg deg inn med din Facebook-konto, eller bruk epostadressen din.

a Rafflecopter giveaway

onsdag 15. april 2015

Klem til deg

Noen ganger kan det være koselig å sende en klem i posten.


DSC_0240

Her har jeg laget et kort med en klem. Jeg har brukt "Klem-die" med skygge.


DSC_0231


Under ser du "Klemmen" i nærbilde.


DSC_0244


Inni kortet har jeg stemplet med denne flotte teksten.


DSC_0227

Jeg har pyntet med blomster og bling fra Wild Orchid Crafts.  Kortet holdes lukket med et bånd. DSC_0233

Jeg har lagt lag på lag, og hatt på litt gesso.

DSC_0239
Ha en fin dag!

mandag 13. april 2015

...SUPER sød!

Kender I det med, at man helt tilfældigt falder over en spændende teknik og bare må prøve den med det samme? Dette kort er netop sådan et tilfælde! Det er fantastisk, hvor meget man kan få ud af sine Distress Inks.

Jeg har skabt dette vandfarve look ved brug af en teknik, som jeg så Laura Bassen lave. Et stykke plastik, nogle Distress Inks og lidt vand spray og voila! Og kortet blev SUPER lækkert med den nye store tekst die fra Kaboks. Tjek lige størrelsen på den, hvilket er såååå dejligt i følge min mening. Den er ca. 7 cm lang og ca. 4 cm høj......mums!

Kaboks "Super" die - link til webbutik HER.

PiasCreative_IMG_1686

Teksten er lavet ved at die-cutte SUPER i mørkegråt blankt karton, mens resten er stemplet med sort sværte. Jeg ønskede at skabe en smule forskel på teksten, så SUPER blev mere fremhævet.

Jeg har brugt 3 forskellige Distress Inks til baggrunden; Peacock Feathers, Seedless Preserves og Picked Raspberry. Til slut har jeg pyntet kortet med hjemmelavede enamel dots. De mørke tyrkis er lavet af Glossy Accents og neglelak, mens de pink er lavet med en Paper Pen.

PiasCreative_IMG_1688

At lege med vandfarver er fuldstændigt uforudsigeligt og her er beviset. Har du bemærket den lille mærkelige orm, som er lige under P'et. Den har enda to øjne!  :o)

Pia

fredag 10. april 2015

Du er super!

I dag vil jeg vise dere en eske som jeg har laget med noen av de nye diesene til kaBoks.

DSC_0216

Esken måler 10 x 10 cm og er 3 cm høy. Jeg har brukt blomster fra Wild Orchid Crafts.

DSC_0221

Kantene er rufset til og fått glitter-lim rundt.

DSC_0226

Nede rundt kanten har jeg pyntet med perlebånd.

DSC_0218

Ha en riktig god helg!

onsdag 8. april 2015

En herlig påske

Jeg pleier og lage veldig enkle kort. Men nå hadde jeg veldig lyst til og lage en layout. For jeg har et bilde av lillebroren min fra påsken som virkelig sier mer en 1000 ord. Jeg surfet litt på nett for og se hva jeg liker, og fant ut at jeg liker det helt enkle her også. Så hva som egentlig skjedde her må dere ikke spørre meg om, for jeg vet virkelig ikke :-)

Jeg startet med og skjære til bilde, og legge på en sort kant. Jeg hadde også stanset ut smil, og god påske, og plassert de.Så tenkte jeg at litt sort og gul spray under ville bli flott. Men jeg sprayet vist mye kraftigere en jeg så for meg i mitt indre, og fargen blir jo veldig annerledes når man sprayer på kraft. Så fant jeg frem en stencil, for og ta igjen mønsteret i den sorte kanten ved bilde. Det så så ensomt ut så da måtte jeg finne frem stempler.. o.s.v. Sluttresultatet ble jeg faktisk veldig fornøyd med.

kreativelena_P04_2015

Det ble ganske mange kanter rundt bildet til slutt ;-) Og jeg synes det gjorde seg godt når man blandet de litt harde firkantene med den runde scaloppen. Og selvfølgelig måtte smil diesen med, for ikke har jeg sett bror mer fornøyd en dette på lenge..

kreativelena_P04_2015_2

Og selvfølgelig måtte jeg jo benytte den herlige god påske diesen også. Jeg kuttet den ut to ganger og limte den oppå hverandre slik at den ble litt mer stødig

kreativelena_P04_2015_3

Og jeg brukte jo masse stempler på bakgrunnen, og kunne ikke dy meg, men brukte det lille smiley ansiktet ganske mye som du kanskje kan se ;-)

kreativelena_P04_2015_4

 

Så slik kan det gå noen ganger. Man starter med en ide, og plutselig så er man så langt unna sin egen komforsone, at man egentlig glemmer at man gikk utenfor den. Det er virkelig gøy og oppdage at det og prøve seg på noe nytt kanskje ikke er så farlig allikevel. Så nå håper jeg du kanskje er inspirert til og prøve deg på noe nytt.

 

Som alltid, kos deg med hobbyen din!

- Lena_J -