onsdag 29. juni 2016

Vennskap

Da er jeg endelig ferdig med skole, og tiden er inne for og feire vennskap. For ferien skal virkelig brukes til og pleie de vennskapene jeg føler jeg har forsømt igjennom skoleåret. Så siden jeg nå da slår et ekstra slag for vennskap så passet det jo helt perfekt og vise frem den nyeste diesen i mitt sortiment nemlig vennskap. Denne diesen kommer til og bli så anvendelig, for man kan skrive både venn, venner og vennskap. For de med humor kan man jo få inn skapvenner, og jeg må bare finne den rette vennen til det, så skal jeg lage et kort med teksten slik.. *humrer*

kreativelena_37_2016

På dette kortet har jeg brukt :

            

Nå håper jeg du nyter sommeren, og litt fritid før du går på hverdagen igjen. Og forhåpentligvis finner du litt tid til hobbyen din også imellom alle sommeraktivitetene.
Vi sees ;-)

Lena_J

 

 

mandag 27. juni 2016

Verdens beste bror

image


Det er alltid like gøy med nye leker, og denne gangen har jeg virkelig lekt med med både nye dies og rustmaling. Dette er en chipboard-koffert (førbilde nederst i innlegget) som jeg har dekorert med både metallpynt og utstansede bokstaver og tall. Den er laget til min bror som fylte år 21.06.


image

Først limte jeg på alt stæsjet før jeg dekket det med gesso, og så rustmaling i tre forskjellige farger til slutt. "Verdens beste" og  "bror" er stanset ut i sort glitrende mosegummi, og er limt på etter at alt det andre var tørket.


image

Både tallene og bokstavene som jeg har brukt som "bakgrunn" er stanset ut i en grønn glitrende mosegummi (som jeg aldri tror jeg kommer til å bruke slik den er), men det vises jo heldigvis ikke på sluttresultatet. Det er det fine med slike klin og klæsj-prosjekter, at man får den fargen man vil på tingene :-)


image

Jeg har brukt limpistolen for å lage edderkopp-tråder på kryss og tvers på lokket.


image

Både baksiden og sidene er dekorert på samme måte som lokket.


image

image

image

På innsiden har jeg bare malt med brun akrylmaling, og stanset ut gratulerer-dien i samme sorte glittrende mosegummi som teksten på lokket.


image

Så til slutt har jeg laget en tag av tykk sort chipboard som  jeg har dekorert på samme måte, som passer oppi kofferten og som jeg skrev en liten hilsen på. På tagen brukte jeg "hurra"-diesen som jeg diekuttet i samme mosegummi som de andre tekstene.


image


image


Slik så kofferten ut før jeg gikk løs på den :-)


final


 

onsdag 22. juni 2016

Svart,vitt och rött


kaboks22a


Härligt med sommar va?! Hoppas ni har sol där ni befinner er. ;)


Idag visar jag ett enkelt kort


kaboks22a.2


Har använt mig av dessa produkter från kaBoks som ni ser nedan..


KBKS-DIE-18


SBN-2012-01-309_1


kbks-die-02sv


kaboks22a.3


Jag embossade damen med clear embossingpulver och satte dit ett litet hjärta,hon kan ju inte vara hjärtlös inte... ;)  Embossade bakgrunden med en folder för att ge det vita pappret lite effekt. Stansade ut hjärtan som blev lite konfetti på kortet. Gjorde kortet i lite större storlek än jag brukar. 15*20 cm.


Ha en härlig dag!


Klem fra Dt Maritha

fredag 17. juni 2016

♥ Gratulerer ♥

God fredag alle sammen, og da var det min tur til å inspirere litt igjen.


gratulerer1


Forrige helg var jeg så heldig å få ha en koselig scrappehelg med et lite knippe herlige damer. Det ble masse latter, god mat og haugevis av inspirasjon. Og da ble dette kortet til.


gratulerer2


Et bursdagskort til ei herlig dame.


Noen ganger så er man så heldig at ideene bare kommer med en gang man finner frem papirer og en dies, og da er det jo bare å sette i gang.


gratulerer3


Blomstene har jeg gått over med Wink of Stella brushen min og da blir det så nydelig skimmer i blomstene.


gratulerer


Det samme gjorde jeg med teksten.


Kaboks gratulerer skygge Kaboks Gratulerer


Her er diesene jeg har brukt, og de finner du her.


Så da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god helg, og håper du finner tid til å kose deg litt med hobbyen din.


Klem DT Line


mandag 13. juni 2016

Gratulerer til en 70 åring

image


For en tid tilbake hadde vi en intern utfordring i designteamet vårt, der vi utfordres hverandre. Min oppgave var å lage noe vintage, bruke fargen blå, min fire mønsterark og min fem knapper. Her er resultatet:


image


Dette kortet er laget til en tidligere kollega som fylte 70 år tidligere i vår som er glad i det meste av håndarbeid. Gratulerer-dien er for anledningen brukt uten skygge.


image


Jeg brukte "Jubilant"-dien på innsiden, men jeg glemte å ta bilde av innsiden før jeg leverte det fra meg...


Da ønsker jeg dere  alle en kjempefin sommeruke :-)


onsdag 8. juni 2016

Carpe diem...

kabokscarpediem.1


Askar är alltid roliga att vika tycker jag.. och bra att ha för nån liten present sen. Allt ifrån pytteaskar till större askar.


jag använde mig av kaBoks die , CARPE DIEM, det passar ju dom flesta tillfällen. Stansade ut den i två färger för att få lite skugga.


kabokscarpediem.4


backingcards-dies_side_32


kabokscarpediem.2


kabokscarpediem


Jag använde ett mönstrat papper och ett enfärgat till denna ask. Räckte till båda insidan och en tag... Gillar när det går "jämt ut" ;)


Min sambo brukar skoja med mig och säga : "Du är som en groda utan ben du......HOPPLÖS!!" hihihi kan ju stämma i vissa fall.


Kram från Maritha Dt

lørdag 4. juni 2016

Vinner og favoritter utfordring #04

Først må vi få lov til å takke alle dere som valgte å leke med oss i mai måned og som leverte så utrolig fine bidrag til utfordringen vår.

Denne gangen var temaet "Finn barnet i deg" og det var så kjekt å se hvordan dere løste den oppgaven. Premien på denne utfordringen er dette fine dies-settet som kan kombinerer på mange forskjellige måter, og sammen med alle de andre ord-diesene fra kaBoks.

backingcards-dies_side_31

Mr. Random har som vanlig valgt sin vinner:

Skjermbilde 2016-06-03 kl. 21.25.59

Som er:

Graciela med dette fantastisk herlige kortet:

iphone_1514496_1463604826807-1514496-11-1463604826810

Gratulerer så masse! Ta kontakt med oss innen en uke for å motta din premie. Og ta gjerne med deg vinnerknappen vår.

Vinner

Så over til våre favoritter:

Graciela ble Lena sin favoritt med denne begrunnelsen: Dette er et fantastisk herlig gjennomført CAS kort, som appellerer sterkt til sanseinntrykk både hos liten og stor.Barnet i meg jubler når jeg ser på kortet  

iphone_1514496_1463751463462-1514496-9-1463751463467

Dt Lena_J vinner

Tone K ble Line sin favoritt med denne begrunnelsen: Herlige monstre og fargebruk. Alltid artig å se når noen virkelig har lekt seg med å lage et kort.

Hipp Hurra

Dt Line vinner

Kirsten ble Kristina sin favoritt, og her er begrunnelsen: Det er så kreativt å lage slottstårn av Pringlesbokser! De er helt nydelige!

HOBBYKUNST - FROZEN - GIFT BOX - ALTERD PRINGLES BOX - KIRSTEN HYDE - MYHYDEAWAY - 10

Dt Kristina vinner

Vinnerkortet ble også Maritha sin favoritt og hun begrunner det slik: Ett färgglatt och roligt caskort. Snyggt med fiskarna .

iphone_1514496_1463604826807-1514496-11-1463604826810

Dt Maritha vinner

Gratulerer så masse til dere alle sammen. Vi håper å se dere alle igjen på neste utfordring.

fredag 3. juni 2016

♥ Grip Dagen - Carpe Diem ♥

God fredag alle sammen.


Tenk at nå står helgen straks for døren og vi skriver 3.juni allerede. Sommeren er endelig her. ♥


Og denne fredagen er det igjen jeg, som er så heldig å få lov til å inspirere dere. ♥


gripdagen3


Og igjen er det et CAS kort, med selvlaget bakgrunn. En soleklar favoritt hos meg.


gripdagen


Og denne teksten simpelthen elsker jeg.


gripdagen1


Vi burde alle bli mye flinkere til å ta en pust i bakken, nyte tilværelsen og gripe dagen. Uansett hvilke utfordringer som står for døren, så må man bare gå med høyt hevet hode.


gripdagen2


Så med teksten på denne diesen,


backingcards-dies_side_32


ønsker jeg dere alle en nydelig fredag og helg, og håper alle tar seg tid til å nyte dagene. Om det så er med familie, venner, hobby eller alene for å finne roen.


♥ 


Klem DT Line