torsdag 28. april 2016

Tusen takk Silje!

Vi har hatt glede av Silje Kristin Aunan på vårt designteam siden bloggen åpnet, og siden rett før jul har hun også vært designteamleder for kaBoks. Nå har hun desverre takket for seg, og vi kommer til å savne hennes nydelige prosjekter på bloggen. Heldigvis kan vi fortsatt nyte prosjektene hun har publisert, og for å gjøre det enklere for dere å finne inspirasjon fra Silje, har jeg samlet alle hennes prosjekter i kategorien DT Silje.

Her er et lite knippe av mine favoritter fra Silje :-)

[gallery ids="441,412,211,229,1652,2105,2106,2107,2109"]

Vi i kaBoks vil takke Silje for hennes store innsats, og ønsker henne alt godt fremover.

 

Siri

 

onsdag 27. april 2016

Hurra hurra hurra!

kaboks27e.1


Hurra hurra hurra! Denna perfekta die till både födelsedag och student....ja och annat med såklart! ;)


KBKS-DIE-15


kaboks27e.2


Jag stansade ut HURRA 6 ggr och gjorde skuggan bakom så. Men det följer med en skugga att stansa ut med. Variationerna är lika många som fantasin tillåter.


 kaboks27e


En tag är bra till mycket,det är lätt att sätta fast på paket eller bara ge som ett kort. Jag kom på sen att om man bara sätter fast ett längre band upptill så kan man ju hänga själva tagen direkt på studenten(i detta fall) . Om man som jag är allergisk mot blommor så är ju detta ett allergivänligt alternativ.... *fniss*


Klem fra meg!


tirsdag 26. april 2016

Tusen takk Pia

Som noen av dere kanskje har fått med dere igjennom facebook siden vår så har vi tatt farvel med Pia. Pia har vært en fantastisk ressurs her i KaBoks med alle sine flotte prosjekter, og er en av de som har vært med siden starten. Selv om hun ikke lenger vil poste nye kort så kan vi jo alltids nyte de hun har laget igjennom tiden her hos oss ved og titte i arkivet vårt.

Her er noen av mine favoritter igjennom tiden til Pia her hos oss:

[gallery ids="1475,1231,718,270,1239,1241"]

Tusen takk Pia for en fantastisk tid sammen. Vi ønsker deg masse lykke til videre.

 

mandag 25. april 2016

carpe diem

Det er Elisabeth-mandag igjen, og idag har jeg en layout å dele med dere.

Bildene er tatt i fjor sommer, i et lattermildt øyeblikk: de er jo de beste øyeblikkene!!

****************************

Her er den:

IMG_5419


********

Litt flere bilder:

IMG_5416

IMG_5417**********

Da er det bare en ting og si:

Carpe Diem!

<3

Elisabeth

søndag 24. april 2016

Vinneren av blogghoppen...............

Ja da har vi feiret at vi har hatt nettbutikk i et helt år. Og vi har fortsatt gratis frakt til alle i Norden, og det er noe vi er stolte av og ha klart og holde.

21 mennesker hadde klart og kommentere i alle bloggene, og på vegne av hele teamet, så må man bare si tusen takk for utrolig mange flotte kommentarer. Vi håper dere koste dere, og at vi fortsatt sees fremover. Vinneren er trekt helt random ut fra de 21 kommentarene. Og vinneren er :
Veronique med bloggen Handmade cards by Veronique


Dette er en av tingene fra bloggen til Veronique, og jeg må si at jeg gleder meg veldig til og se hva hun kreer med premien hun vinner i dag.


Gratulerer Veronique, ta kontakt med oss innen en uke, og legg gjerne vinnerknappen i bloggen din :-)

jeg vant blogghoppen

fredag 22. april 2016

Vinner og favoritter av utfordring #02

Kåringen denne gangen har beklageligvis kommet litt sent. Vår kjære DT koordinator Silje Kristin og DT medlem Pia har måttet forlate oss. Det er utrolig trist og se de gå, men vi er utrolig takknemlige for tiden vi har fått med de. Også håper vi at vi ser de der ute i det store blogglandia senere når de har tid til hobbyen sin igjen. Tusen takk for tiden dere har vært her, det har vært en ære og få være en del av kreativiteten deres jenter :-)

Så over til den etterlengtede bloggposten ;-) Og vil begynne denne med og si tusen takk for tålmodigheten deres, og takk for at dere har sendt oss en mail og mint oss på at den er blitt glemt. Det var ti herlige bidrag levert inn denne gangen, og vi har valgt vinneren med random org som da har vunnet denne herlige premien her :


Den finnes også i svensk versjon, også har vi jo en litt mer nøktern variant som denne her, og du får selvfølgelig velge hvilken variant du vil ha!

Og vinneren er:
random påske

Ida Pingvino med bloggen Scrapping happiness med dette flotte påskeegget.


Gratulerer Ida, ta kontakt med oss innen en uke, og legg gjerne vinnerknappen i bloggen din.


Også har vi designteamets favoritter, og siden Silje ikke lenger er med oss, så er det bare to favoritter denne gangen. Og favorittene er :


Gro, med Gro`s hobbyhjørne.


Med begrunnelsen:  Hun har brukt to av våre dieser og det er et nydelig album :)
Bente Heidi med bloggen papirlykke.


Med begrunnelsen :Papirlykke er min favoritt, fresht og fargerikt. Jeg syns dette bidraget skiller seg litt ut i mengden:)Gratulerer alle sammen. Også håper jeg dere fortsetter og være med og inspirere oss fremover. Utfordring nummer tre er jo i full gang, og den finner du her :-)

♥ Fineste rampetrollet ♥

God fredag alle sammen.


Solen skinner og det er en nydelig dag. Helgen står for døren, og for meg innebærer det treff på Toten, med masse flotte og kreative damer.


Men først vil jeg dele et artig lite CAS kort med dere.


rampetroll2


Kaboks har jo fått mange nye og artige dieser, som vi har fått å leke oss med.


rampetroll


Og da måtte det jo bli et rampetroll denne gangen.


rampetroll3


Denne gode trolljenta er fargelagt med Prismacolor på kraftkartong. Og siden jeg ville ha motivet i fokus, ble det ikke noe ekstra pynt denne gangen.


rampetroll1


Og disse artige diesene finner du her.


die-42    backingcards-dies_side_31


Så da ønsker jeg deg en flott helg og håper kreativiteten blomstrer.


Klem fra DT Line

onsdag 20. april 2016

Den perfekte gaven

Hva er den perfekte gaven, gaven du absolutt ikke kan bomme med uansett? Det er vel kanskje to i en....omtanke og en KLEM :-)

Når jeg fikk dette stemplet nå så ble jeg så utrolig glad, og det var ikke en tvil i min sjel om at jeg bare måtte matche det opp med denne herlige lille critteren fra taylorede xpressions. Motivet er fargelagt med derwent artist pens, og det er en ny opplevelse for meg, men jeg tror jeg kommer til og like de veldig godt etterhvert ;-)

kaboks klem

Papiret på kortet er Weathered fra Simple Stories, knappen og paljettene er typiske ting jeg bare har helt i et glass og aldri kan huske hvor jeg har fra ;-)

Jeg har også laget en liten utfordring til meg selv, og for at jeg skal være sikker på at jeg utfører det, så tenker jeg at jeg deler det med dere ;-) Jeg ble usedvanlig fornøyd med dette kortet, jeg digger og bare klippe i papir og sette det sammen igjen uten noen særlig tanke, men har ofte for vane og tenke for mye, og bli veldig kritisk til meg selv. Slik mange oss er tror jeg, dessverre. Så siden jeg ble så utrolig fornøyd, så er utfordringen til meg selv: Kopier dette kortet, men stilen må være shabby chick ;-)

Har dere tro på meg ?

Inntil vi sees neste gang, kos dere masse med hobbyen, og gi en klem videre dere også :-)

Lena_J

mandag 18. april 2016

Til konfirmanten

IMG_0444


Her i gården går det utelukkende i konfirmasjonskort om dagen. Her har jeg laget et konfirmasjonskort i blått, der jeg har brukt både ark og dies fra kaBoks. Jeg synes disse blå arkene er så kule både til konfirmasjonskort, og til andre anledninger. Og jeg synes også de passer like godt til jenter som til gutter.


IMG_0441


På innsiden av konfirmasjonskort lager jeg alltid pengelomme i en eller annen variant. Her har jeg brukt en kantpunch bak panelet og så limte jeg bare panelet fast i bunnen og på sidene, og voila så har man en pengelomme. Svært enkelt og overhodet ikke tidkrevende :-)


På innsiden valgte jeg også å bruke gratulerer-diesen, med skygge bak.


IMG_0445


Her er linkene til produktene jeg har brukt på dette kortet:


Kaboks ark blå 2
The basics blue - Invitation


Kaboks ark blå 3
The basics blue - Congratulations


KBKS-DIE-07
TIl konfirmanten


Kaboks Gratulerer
Gratulerer


Kaboks gratulerer skygge
Gratulerer skygge


Da ønsker jeg dere alle en strålende vår-uke.

fredag 15. april 2016

Konfirmasjon med KaBoks

Det starter snart! Måske er det allerede startet! Det er tid til konfirmationer eller non-konfirmationer for alle de unge mennesker.

Til i dag har jeg lavet et kort i pige-stil. Mit udgangspunkt var hjørnestemplet "Hjørne, Blomst", som jeg har bygget baggrunden op med. Igen og igen har jeg stemplet med "Hjørne, Blomst" for at skabe mit baggrundsmønster.

PiasCreative_IMG_3138

Til min baggrund har jeg brugt 3 forskellige farver, som komplimenterer hinanden og skaber en ombré effekt.

Desværre er det svært at få den mørke raspberry sværtefarve til at se life-like ud på billederne.

PiasCreative_IMG_3141

Jeg er ikke god til traditionel stil, hvorfor jeg har mixet mine farver sammen med mørkegrå. Jeg kan nemlig rigtig godt lide at skabe kontraster på mine projekter. I mine øjne fremhæver det nogle detaljer mere på denne måde.

PiasCreative_IMG_3140

Til teksten på kortet har jeg brugt den nye die "Konfirmasjon".

For at få mit karton farve til teksten til at matche min stemplede baggrund perfekt, har jeg indfarvet hvidt karton med den mørkeste af sværterne. På denne måde kan man nemt og hurtigt selv lave farvet karton, som passer perfekt til sin stempling.

Skal du i gang med at lave konfirmationskort?

Kreative hilsner,

Pia :)

 

die-46SBN-2012-01-303_1

 

 

 

 

onsdag 13. april 2016

Födelsedagkort

minvän.1


Tänkte visa ett kort i enkel stil(vilket är min favvostil) ;)


Dessa bokstäver från kaBoks har snabbt blivit mina favoriter,så himla användbara och lätta att använda. Det är väldigt lätt för oss som i Svenska använder Ä och Ö att bara stansa ut lite fler prickar från antingen lilla i el j...eller från å:et


KBKS-DIE-04 KBKS-DIE-05 (1)


minvän.2


 minvän


@ min vän


Hoppas ni gillar det och får lite inspiration till hur ni kan använda era bokstavs dies.


Klemmer! Maritha

mandag 11. april 2016

hallo, - det er bursdagen din:

Hei, og god mandag til dere:) Jeg håper dere er klare


for et gratulasjonskort til herre:Elisabeth1


Jeg har brukt:


Die- hallo.


Die- smil.Her kommer et par nærbilder av de fine ordene:


IMG_5316


smile


Jeg håper du ble inspirert denne mandagen.


<3


Elisabeth

fredag 8. april 2016

♥ Pappa ♥

God fredag alle sammen, nå står helgen for døren og det er min tur til å inspirere litt igjen.


For en tid tilbake hadde vi en intern utfordring hos KaBoks, og min oppgave lød som følgende:


Fargen blå, minst 5 bakgrunns stempler, en knapp, et snøre og noe fra KaBoks. Og her er hvordan jeg løste denne oppgaven:


pappa2


En artig oppgave hvor jeg virkelig fikk utfordret meg selv.


pappa


Dette er det første kortet jeg lagde med naturmotivene fra Stampscapes. Og det har blitt mange kort av denne typen etter det. For dette var moro.


pappa1


De er stemplet sammen for å få et helhetlig motiv.


pappa3


Det måtte jo bare bli et kort til pappa. Og den fine diesen finner du her.


mmma:pappa


Så da gjenstår det bare å ønske dere en riktig så god helg og håpe at du ble litt inspirert til å kose deg med hobbyen din i helgen.


Klem DT Line