onsdag 30. september 2015

Vinter & Snø

Hei Hei
I dag er det orntlig høst vær ute. Det regner, det blåser og temperaturen er ikke spesiell høy.

Det er ett perfekt vær for å sitte inne i og bare nyte nye papir prosjekter <3

Jeg koser meg MAX, å da må det bare regne på utsiden.


Mens været herjer, tenkte jeg at jeg skulle blogge lit for kaBoks i dag <3

For som dere vet, vil de nydelige fargene på trærne, bli ersattet med hvit herlig snø.

Jeg har laget ett julekort, der jeg har brukt en av de nye disene fra kaBoks <3

Vinter & snø


Det som er så flott med denne diesen er at  den er så perfekt her nord. det finnes nemlig to varianter av den. På den ene står det Vinter & Snø, den jeg har brukt. På den andre står det Vinter & Sne <3


Jeg som bor her nord, synes den med snø, bare er helt perfekt <3


Når jeg lagde kortet, ble jeg veldig inspirert av diesen til å lage ett hvit hvinter kort. Jeg har brukt hvit og sølv kartong fra Bazzill.

På sølv kartongen har jeg brukt snø på  boks og laget en bord runt alle sølv kvadratene. På den hvite kartongen har jeg brukt hvit opal.Alle blomsterne som er på kortet, har jeg malt hvitere med den samme snøen som er runt sølv kartongen.

Når det hadde tørket, brukte eg lim ytterst på bladene og dyppet blomsterne ned i glitter. Dette gjør at blomsterne ser ut som de har overlevd den første høst vinteren.

Jeg er veldig glad i det som er sølv og hvitt på papir prosjekter, spesielt når det nermer seg jul.


Det blir elegant og enkelt, å det får frem den gode jule følelsen <3


 


Da har dere sett mitt vinter kort inspirert fra en dies med ordet snø på <3Klem fra DT Silje Kristin

fredag 25. september 2015

Juletags

I år som de andre årene, har jeg bestemt meg for å starte "juleproduksjonen" tidlig. Forskjellen med i år og de andre årene er at jeg gjør alvor av det i år.......


 10


Her har jeg lagd 2 tags med noen nyheter fra kaBoks, samt brukt noen av de andre julerelaterte produktene som du finner HER.


7


Jeg har brukt stempelplaten som inneholder mange forskjellige ord som hører julen til; JULEHILSEN, JULEKLEM, GOD JUL OG MER. På baksiden har jeg stemplet med dette juleverset.


9


På tag numer 2 har jeg også brukt av "Jule-ordene". I tillegg har jeg brukt disse flotte snøkrystallene som lett lar seg stase ut. Jeg har drysset litt glitter over for å få en gnistrende effekt over dem.


I tillegg til produkter fra kaBoks så har jeg brukt blomster, bling og bånd fra Wild Orchid Crafts.


2


Også her har jeg stemplet en julehilsen bak.


6


Ha en fin helg!

onsdag 23. september 2015

Velkomstkort til en ny borger.

Hei igjen alle kreative sjeler.. I dag har jeg igjen laget et veldig enkelt kort. Ingen overraskelse der ikke sant :-)
Overraskelsen må vel bli at jeg som alltid bruker magnolia babyen på slike kort, faktisk har utfordret meg selv til og ikke gjøre det.
Men med denne ord diesen var det ikke så vanskelig, for den er veldig dekorativ i seg selv.

kreativelena_56_2015

Jeg har brukt ord diesen Baby, og hjerte-konfetti diesen. Føttene er et stempelsett fra kaisercraft. Jeg har også limt fire diecut sammen så det gir litt mer dimensjon og liv til ordet baby.

kreativelena_56_2015_2

Og inni har jeg stemplet litt av en liten hånd i hjørnet. Da synes jeg et enkelt kort plutselig blir mye mer spennende.

Har du enkelte vaner når du er kreativ som er vanskelig og gå bort fra? Slik som jeg med min magnolia baby? Det hadde vært gøy og høre om de ialefall.
I mens håper jeg dere koser dere med hobbyen deres, vi sees ;-)

- Lena_J - 

mandag 21. september 2015

Klem

I dag har jeg laget et kort med masse klemmer ;) Kortet er laget  med både stempel og dies fra kaBoks sitt sortemang:


Kortet er laget på en avlang hvit papirpose, med punchet kant. Mønsterpapiret er av ukjent opprinnelse, men jeg likte de deilige blå/turkise tonene mot brun ramme. Jeg har stanset ut "Klem" med skygge i mønsterark med brun kartong som skygge.


Denne søte teksten heter "Den perfekte gaven", og er å få kjøpt som stempel hos kaBoks. Den er utrolig søt og passende til feks gode venner. Jeg har pyntet opp med osteklut, div blomster og halvperler. Bak teksten har jeg brukt den søste blonden kaldt "Jasmine".


Elin.

lørdag 19. september 2015

God Bedring med Kleenex <3

Hei Hei 


Det er lørdag her nord og jeg er klar med ett nytt innlegg for kaBoks


Denne gangen har jeg lyst å hvise dere ett av prosjektene som var i Ett Trykk nummret som kom ut første August. Siden vi er inne i en periode hvor de fleste av oss blir forkjølet og får influensa, skal jeg vise dere Kleenex esken <3 


Hjemme hos meg står det som regel alltid en kleenex eske i stuen. Jeg har lenge tenkt at designe på denne esken ikke bestandi passer inn i de fargene jeg har i stuen min. Så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det og ente opp med å forandre den velkjente blå esken til noe nytt og moderne.


Jeg kom over en blokk med noen grønne friske mønsterark å bestemte meg for å bruke noen av disse arkene til netopp dette prosjektet.

Når jeg føst startet med esken, skrev jeg ned målene det er under boksen. Det vil si bredden og lengden, og la til noen cm på de målene jeg allerede hadde. 

Jeg preget slik at esken passet i bunnen på rektanglet jeg hadde og at esken ble dekt med ett par cm opp på siden. 

Etter det, målte jeg opp fire strimler som passet til vær og en side. Jeg brukte så en punsh fra Martha Stewart som heter Cherish. Etter punchingen rufset jeg til kantene før jeg la ett tunt lag med White Opal. Når strimlene var tørre festet jeg dem med dobbelsidig tape, slik at de havnet nedenfor den grønne stripete mønsterarket.

Det høverste arket er målt til på samme måte som det arket jeg startet med, bare noen små forandringer er å finne på det. Når du åpner en Kleenex eske for første gang, må du ta vekk en oval pappbitt som gjør at du kan ta ut papiret. Etter at jeg hadde målt til de rette målene, la jeg den pappbiten over på innsiden og tegnet runt. Etter på brukte jeg en skapell for å skjære ut åpningen. Jeg tok så en ny runde med punchingen på endene soom liger noen cm over det laget i mitten. Jeg festet det siste mønsterarket med dobbelsidig tape før jeg startet med detaljene.

Når papiret var festet, limte jeg fast fire sølv føtter i hjørnene på esken. I mellom vær fot festet jeg hvit perlesnor. Runt åpningen til papiret har jeg to runder med samme perlesnor.

Runt åpningen har jeg brukt flere ulike blomster. Jeg har valgt rosa og hvite blomster for å bryte opp de grønnen tonene og fordi det er hvite lilje konvaler i mønsterarket.På blomsterne har jeg brukt den klare Wink of Stella. Denne kosten er det glitter i uten noen form for farge.Tagsen på kortet er stanset ut og laget med to lag. I mellom vært lag er det 3D puter. Fremst oppå tagsen har jeg brukt en dies fra kaBoks med teksten God Bedring! på. På tagsen går de samme blomsterne igjen som du finner på esken. Øverst i tagsen hat jeg laget en sløyfe av voks tråd. Fra den henger det også en sølv charms av ett fugleburd.


Sammen blir disse to en flott oppmuntring til noen som ligger hjemme med forkjølelse eller influensa <3 Å hva er vell bedre da en gode ord som 
God Bedring <3

Ønsker dere alle sammen en flott kreativ helg <3 

Klem fra DT Silje Kristin <3  

onsdag 16. september 2015

Vinter og snø - juledies fra kaBoks

 

 

I dag vil jeg dele et kort jeg har laget med en ny die og ett nytt stempel fra kaBoks. Disse kan du kjøpe på Stempelscrapmessa i helga, og i vår nettbutikk fra neste uke.

20150916-IMG_5477

Himmelen er laget med Distressblekk og vann. Snøfnuggene og stjernene er Wink of Stella i hvit og gull. Jeg har ristet på pennen for å lage flekkene, akkurat slik vi gjør det med en vanlig pensel.

 

 

20150916-IMG_5479

Stempelet har jeg fargelagt med Zig Clean Color Brush Markers. De er min nye favoritt for fargelegging! Jeg har brukt akvarellpapiret til Tim Holtz, men har hørt at det er enklere å få fine overganger på glatt akvarellpapir, så jeg anbefaler å prøve begge deler!

20150916-IMG_5478 Jeg har kuttet dien 3 ganger, og limt de oppå hverandre. Dette gjør diecutten mer stabil, og skyggene rundt blir mer dramatisk. Jeg har et lag med Clear Wink of Stella på snøfonnene og på ordene.

fredag 11. september 2015

Gratulerer med den lille!

Da har jeg et babykort å vise frem i dag.
Jeg har brukt stempelet Gratulerer med den lille!


DSC_0004


Motivet er printet ut på kartong.Kantene er rufset og jeg har hatt på stickles Golden Rod.


DSC_0002


Jeg har pyntet med halvperler "her og der" rundt blomstene. Blomstene har fått litt Star Dust over seg for å få litt liv.


DSC_0007 DSC_0003


God helg!

onsdag 9. september 2015

Leksebok

Jeg har begynt på skole igjen, og tar nå studiekompetansen med tanke på videre utdanning. Det er maaaaaaange år siden sist jeg gikk på skole slik. Og jeg ser at veldig mye av det er overveldende. Blant annet leksene. Men når jeg bare skrev leksene i margen i skriveblokka mi, så er det fort gjort og ta en pause som blir for lang fra leksene. Så det måtte jeg jo da gjøre noe med.

Jeg hadde liggende stempelsettet som heter ukedager, og det er jo bare perfekt til mitt nye prosjekt.

kreativelena_P06_2015

Her er forsiden, og her har jeg også brukt litt andre stempler fra prima og Lil`inker. Også har jeg bare surret litt strikk rundt for og holde den sammen. For da kan den også vokse litt. For det er plass til ganske mye mer i den.

kreativelena_P06_2015_2

Jeg tenkte at timeplanen er vel lurt og ha i starten, så ser jeg hvor lenge det er til neste gang jeg har faget, så jeg plasserer leksene på riktige dager.

kreativelena_P06_2015_3Og her er leksene jeg hadde til i dag, og i morgen.. Yikes... kanskje det ikke var lurt og lage denne boken allikevel... *flirer*

Jeg har brukt vanlig binders som jeg har tredd tvers igjennom papiret.

kreativelena_P06_2015_4

Og noen sider med huskelapper trenger man jo også. Så perfekt at stempelsettet inneholdt dette ordet også ;-)

kreativelena_P06_2015_5

Også må man jo ha en egen lomme til tomme lapper, for leksene slutter jo ikke og komme.

kreativelena_P06_2015_6

Jeg ble superfornøyd med denne boken, og den kommer til og bli brukt mye. Og spesielt siden jeg har plass til dobbelt så mange sider som jeg har. Så etterhvert kan jeg legge til andre ting jeg ikke tenker på akkurat nå.

Så nå håper jeg at du er blitt litt inspirert, og kanskje du også får lyst til og lage din egen avtalebok, handle-bok eller lignende.

Som alltid så håper jeg at du koser deg med hobbyen din, vi sees!

 - Lena_J - 

mandag 7. september 2015

Ups and downs

I dag tenker jeg å vise frem et mannlig kort.

Laget dette til turnuskandidaten vår da han var ferdig i praksis hos oss nå i høst:


 Basen er som vanlig en papirpose. Her har jeg scrappet med div rester, og funnet et passende motiv på Pintrest. Da herremannen var en humoristisk type, falt dette i smak. Bokstavene er stanset ut med kaBoks sin die: Alfabet, små bokstaver. Bokstavene er akkurat passe størelse til både kort og LO bruk, eller PL for den del.

 


Jeg har dekorert i maskulin stil med washitape, filmstrips og sorte dots.

Elin.

fredag 4. september 2015

Stemplet gavepose

Hejsa alle sammen,

For et par uger siden fik jeg en gave af min svigermor. Gaven var super dejlig, men det var nu også kraft kartonet, som den var pakket ind i. Det skulle absolut ikke smides ud, nej da! For jeg fik straks lyst til at lave en gavepose ud af kartonet. Ved at bruge WRMK's Gift Bag Punch Board har jeg lavet denne gavepose. Er det ikke dejligt, når man kan genbruge ting :-)

PiasCreative_IMG_2612

Kraft er et fantastisk materiale, men kan synes en smule kedeligt. Jeg har derfor pyntet kraft kartonet ved at stemple det med "Grein" stemplet i både hvid og mint farvet pigment ink. De lyse farver står som en flot kontrast til kraft kartonet.

Jeg sørgede for at stemple kartonet inden, at jeg limede gaveposen sammen. Denne gavepose er ikke en af standard størrelserne, som man kan lave med Gift Bag Punch Board'et. Jeg har lavet denne pose meget større, da den er længere. Siderne er dog standard størrelsen med Punch Board'et.

PiasCreative_IMG_2615

Jeg har die-cuttet et tag i både mint farvet karton og i vellum. Det mint farvede karton har jeg stemplet med "Grein" stemplet i hvid pigment ink for at skabe sammenhæng til posen.

På vellum tag'et har jeg brugt den lækre "Tillykke (dansk)" die. Her har jeg brugt en rest af kraft kartonet som baggrund til ordet.

Til slut et close-up af det stemplede kraft karton.

PiasCreative_IMG_2616

Gemmer du også på rester af gave indpakning?

Pia :-)

torsdag 3. september 2015

Lykke i hjemmet


Hei Hei <3 


I dag er det blitt Torsdag og jeg blogger for kaBoks <3

Innlegget skulle egentlig bli postet i går, men siden jeg har vært syk med forkjølelse, vondt i hodet og feber, tenkte jeg at jeg skulle inspirere dere i dag istedenfor <3 


 Jeg har en super venninne som jeg er så heldig å bo sammen med. Hun kom hjem en kveld, mens jeg lå syk og svak på sofaen, og sa hun hadde ett scrappeprosjekt til meg.  Jeg som har vært i dvale noen dager, sperret øynene opp og ventet spennt på hva hun hadde med. Hun viste meg en tavle med hvit ramme som man kan skrive beskjeder på.Det var som om noen slo på en bryter og ideene strømmet på.


Etter noen timer jobbing, så ble tavlen gjort om <3På dette prosjektet har jeg valgt å bruke en dies fra kaBoks med ordet Lykke . Denne tavlen skal henge på kjøkkenet i vårt hjem, og derfor har jeg valgt ordet "Lykke".


Jeg har valgt flere ulike hvite blomster. Dette har jeg gjort fordi rammen er hvit.
Bladene er stanset ut med en dies og svertet med Distress Ink - Tattered Rose.På motsatt side av blomsterne finner du en hvit sløyfe. Båndet har ett sikk sakk mønster og er festet til en hvit knapp. Oppå sløyfen er det en mindre hvit knapp.
Helt oppe i venstre hjørne har jeg to hvite knapper med sløyfe på baksiden.
Da har jeg vist dere den nye beskjedtavlen vår! <3 
Ønsker dere alle sammen en flott og kreativ Torsdag <3 


Klem fra DT Silje Kristin <3