søndag 14. januar 2018

Hei!

Hei alle sammen, Graciela her
Veldig trist at Kaboks stenger dørene sine, kommer til å savne dere produkter som ikke bare er nydelige men også har god kvalitet. 

Men men alt har noe godt med seg...tenk at nå kan dere handle i butikken med rabatt! 
Løp og kjøp!! 

 I dag har jeg et kort/gavekort å vise dere
så håper at dere blir inspirert. Hvis det er noe jeg bruker mye er dies alfabet, her har jeg. brukt den til å skrive kjøretime (siden det var det som var presangen da) 

Ikke vent for å benytte deg av tilbud, varene forsvinner fort, så hvis du har tenkt
deg å kjøpe noe, ta en tur nå. 
Butikken finner du HER.

Ps. det har vært kjempe gøy å være en del av Kaboks sin design team, og har gleda meg hver gang til å vise dere inspirasjon. Vi sees i bloggverden.
fredag 12. januar 2018

Vinner desemberutfordringen

Hei alle sammen :-)

Vi i designteamet vil gjerne takke alle sammen som ble med i den forrige utfordringen vår, Julepynt og borddekorasjoner

Vi fikk også denne gangen inn noen fantastiske kreasjoner.
For å gjøre dette på en rettferdig måte har vi brukt litt hjelp av Mr. Random.Og nummer 7 er..........


 Karin D. med disse fantastiske borddekorasjonene:
 Gratulerer så mye Karin, ta kontakt med oss i en melding på facebook siden vår, innen en uke, så sender vi deg  et gavekort på 200kr. Ta gjerne med deg vinnerknappen vår :-)

 


Karin er den siste vinneren på våre utfordringer. Jeg vil med dette takke alle som har deltatt og laget liv i bloggen vår! Jeg håper vi sees ute i scrappeverden!

Vi avslutter Kaboks.

Hei alle sammen!

Som flere har sett på Facebook, er det etter 6 år dessverre på tide for kaboks å si takk for seg. Livssituasjonen har endret seg for oss begge og vi ser at vi ikke klarer å levere på det nivået vi ønsker lengre.

Gjennom disse årene har vi blitt kjent med mange flotte mennesker. Vi vil takke alle som har hjelpt oss frem og som har tatt del på denne reisen med oss.

Desemberutfordringen var vår siste utfordringen, og vi vil nå starte et opphørssalg på 35% på vår nettside.

Vi håper dere får et godt nytt år :)

Til alle som bestiller i nettbutikken nå, husk at Kaboks ikke tar ansvar for bestillingene etter at de er sendt fra oss. Du kan selv velge om du vil oppgradre leveringsmetode til pakke med sporing. Da er også pakken din forsikret gjennom posten. Vi erstatter ikke bestillinger som eventuellt forsvinner i posten, så dette kan være noe å ha i tankene for dere som bestiller mye.
Med vennlig hilsen, Siri og Oddbjørn.