mandag 30. november 2015

God Jul med embossingJeg har laget er koslig julekort med to av de nyeste stemplene til kaBoks i dag. Jeg har leket meg med hvit og shabby white embossing, og digger vinterfølelsen det gir å embosse snøkrystaller!Jeg har valgt meg en brun papirpose som bakgrunn, da jeg ønsker å skape litt kontrast og effekt i det ellers lyse kortet. Kaffetagen jeg har stemplet og embosset på, er også valgt med den intensjon og fremheve det hvite. Jeg har brukt stempelene "God Jul,med fyll" og "Snøfnugg". Jeg har stemplet og embosset med vanlig hvit embossingpulver på stjerner og god jul teksten. Jeg har også strødd "snøkorn" på taggen for en vinterlig illusjon. På dekoren min, har jeg embosset knapper med shabby white frantage.
Jeg har brukt mye og harde elementer mot hverandre: Duse julepapirer, rusikk hamp, myke blonder og en hard button. Har du lyst til å prøve deg på disse stemplene slv? Ta en tur inn i kaBoks sin nettbutikk og la deg friste ;)

Elin


fredag 27. november 2015

Jule kjelketur med Kaboks

Nu er der bare lidt over 4 uger til Jul! Det er så dejligt og vi har allerede fået den første store bunke sne her i Danmark. Jeg kunne derfor ikke lade være med at lave et lækkert kort med den fine "kjelketur" die og "snøfnugg" stempel.

PiasCreative_IMG_2794

Jeg har først stemplet med Snøfnuggene på min Kraft kortbase. Hertil har jeg valgt sort sværte for at skabe et link til de to børn på kjelken.

Til baggrunden har jeg valgt to forskellige nuancer af lys blå. En mørkere til himlen og en lys til at illustrere snebakken.

KBKS-DIE-23

Til mit kort har jeg klippet af den drengen, som skubber de to på kjelken. Det er en af de fantastiske ting ved at arbejde med dies. Med nogle dies kan man tilpasse dem / ændre dem, så de kommer til at passe bedre på ens projekt. Og det er netop, hvad jeg har gjort her for at få dem til at passe ind i polariod rammen i Kraft karton.

PiasCreative_IMG_2793a

Mon vi får en hvid Jul i Danmark? En ting er sikkert! Nogle får i hvert fald en hvid Jul i Norge, alt efter hvor man bor i landet :)

Kreative vinter hilsner,

Pia

onsdag 25. november 2015

Designteam call 2016!

kaboks_incubekaBoks er en liten familiedrevet bedrift som designer og produserer ulike produkt til scrapbooking, kortlaging og annen papirhobby. Produktene våre kan kjøpes i mange butikker rundt om i landet, og også i Sverige og Danmark. Vi tar imot søknader fra alle disse tre landene, og du kan skrive på norsk, dansk eller svensk :-)

Vi søker nå etter flere medlemmer til vårt designteam for 2016. Noen av våre nåværende designere vil fortsette i 2016, men vi ønsker et større team med enda flere kreative sjeler!

Vi er på jakt etter

   :

   - omtrent 6 entusiastiske personer som vil bruke og fremheve våre produkter på best mulig måte.


- du må være høyt motivert, positiv og full av ideer

- du må kunne ta flotte foto av prosjektene dine, både hele prosjektet og av detaljer

- du må ha en aktiv blogg, en FBkonto og en Pinterestkonto. Bloggen må være brukt til papirhobby.

- vi er på jakt etter folk som driver med alle typer papirhobby (for eksempelart journaling, Project Life, kort, mixed media, scrapbooking osb), og som viser god variasjon i sine prosjekter

20150324-IMG_8557

Søknaden din er en blogpost på din blogg. I bloggposten vil vi at du skal:

 1. Fortelle litt om deg selv:
    - hvor lenge har du scrappet? (og vi bruker det ordet for alle formene for kort, project life, art journaling, mixed media og alle andre kombinasjoner av papirhobby)- hva slags prosjekter likar du best å lage?
- Vi vil gjerne at du forteller oss hvorfor du ønsker å være designer for kaBoks og om du har noe forhold til våre produkter.
- Annen informasjon som du synest vi bør vite om

2. Lag et nytt prosjekt som er typisk for deg. Bruk gjerne produkter fra kaBoks, men har du ingen så går det også bra!
      3. Link til

3 prosjekter     som er typisk for deg.
- Et av prosjektene må ha bilder og instruksjoner trinn for trinn. Det trenger ikke være for hele prosjektet, men kan være for en teknikk du har brukt. (Eksempel: Farging av bling med copics, embosse diecuts med embossingpulver, stemple med versamark for vannmerke-effekt) Om du ikke har slike innlegg fra før, inkluderer du dette i punkt 2.
- Det er viktig at diesse prosjektene er prosjekt som faktisk er typisk for det du lager. Sender du inn bilder av kort med mange lag, mange teknikker og komplisert design er det dette vi venter at du leverer som medlem av vårt designteam. Vi ser også nøye på bildekvaliteten.
- Vi vil at denne bloggposten skal vise oss hva vi kan forvente at du publiserer på kaboksbloggen, altså, at den ser ut som en vanlig blogpost fra deg.Som designer på vårt team skal du lage 2-3 prosjekter hver måned, pluss eventuelle ekstra innlegg til merkedager som morsdag ol. (3-4 prosjekter i løpet av året)

Send inn din søknad, som en blogpost, innen 15. desember via inlinkz nederst på siden.

Vi gleder oss til høre fra akkurat deg! Lykke til :-)

Veiledning for inLinkz:
1. Trykk på den blå knappen for å legge til en direkte link til ditt blogginnlegg.
2. I feltet merket URL linker du direkte til innlegget ditt, ikke til bloggen, slik vi ikke trenger å lete for å finne din søknad
3. Skriv ditt fulle navn under navn. Dette vil være synlig på bloggen
4. Epostadressen din vil ikke vises offentlig, men vi trenger den for å kunne kontakte deg.
5. Velg et bilde som er en god presentasjon av ditt prosjekt.

God Jul

Her kommer tre nye julekort.


20151124_104733_HDR


Jeg har brukt både stempel og die fra kaBoks.


20151124_105003_HDR


Motivet er malt på akvarellpapir med Distress ink.


20151124_104604_HDR


Jeg har brukt:


Pingvin i måneskinn og God Jul Ribbon


20151124_105053_HDR


20151124_104814_HDR


Ha en fin dag!

tirsdag 24. november 2015

Gaveposer til jul

Nå er det like før startskuddet går! Julen er rett rundt hjørnet, og julegavene står for tur. Om du er en av de som liker å lage gavene selv, så er dette et kreativt tips til deg: Gaveposer med te, tesil og kandissukker. Du kan selvsagt bruke annet innhold om du vil, feks kakao, marshmellovs, solbærtoddy ol.


Gavepose #1 er dekorert i kalde klare farger, med treverks- og strikkemønster ark. Jeg har stanset ut "God Jul" med kaBoks sin dies: "God Jul- Til". Den er stanset i hvit mosegummi, slik at den popper litt ut av gaveposen. Ellers er posen pyntet med kakeserviett, osteklut og hvite roser. Banneren er laget med ferdigstansede utrryksdeler. Gavepose #2 er pyntet ganske likt gavepose en, men her med litt blonder, hamp og treknapper. Samme dies er brukt her. Dette er nok en av mine favoritter fra kaBoks, den gode gammeldagse skrifttypen.Inni gaveposene mine har jeg dette: Julete på sylinder, hjertetesil og kandissukkerstang.

mandag 23. november 2015

Min første post: "latter"

Det er med stor glede at jeg poster for første gang på Kaboks-bloggen!


Dere som følger meg allerede, vet at jeg benytter mye tekst og ord når jeg scrapper,


og det går mye i engelsk. Det blir nok ikke helt slutt på engelsken, men det blir desto mer norsk fremover! Kaboks har denne flotte diesen, "latter", som passer strålende til bildene mine og teksten min forøvrig. Her er layouten min:


 

IMG_4667

 

***************


Her ser du nærmere hvordan "latter" passer helt supert på bildekanten:


 

IMG_4668

**********


"latter" passer godt til resten av tekstingen min,


og er også en del av hvordan jeg stæsjer siden min.


<3


IMG_4669

Jeg håper jeg har inspirert deg denne mandagen!


<3


Elisabeth

lørdag 21. november 2015

Nytt medlem på designteamet:


profilbilde:Elisabeth


Hei!


Mitt navn er Elisabeth, og jeg er HELT splitter ny på Kaboks DesignTeam!


Jeg har scrappet siden 2005, da mitt første barn var baby, og jeg trengte noe å henge fingrene i.


Jeg har alltid likt klipp, lim og fotos, og scrapping ble fort en stor lidenskap. Idag har det blitt hele 10 år med scrapping, og jeg gleder meg fortsatt stort over denne fantastiske hobbyen som bare utvikler seg og blir større for meg. Jeg er opptatt av friske farger, små detaljer og stilige oppsett. Jeg scrapper både layouter, kort og project life. Innimellom blir det også litt art journal.


Jeg har selvsagt egen blogg også, så du kan jo se hva jeg har gjort så langt i scrappelivet. Skrap:Plassen er bloggsfæren min!


Jeg holder til i Hokksund, gift og mamma til tre fine barn. Jeg jobber som pedagogisk leder i barnehage, og trives med et travelt og aktivt liv.


Jeg gleder meg stort til å være en del av Kaboks' design team,


og håper jeg kan være til stor inspirasjon her.


<3


Vi scrappes allerede på mandag!


Stikk innom da også!

fredag 20. november 2015

Juletag

God morgen alle sammen!


20151116_100638


Her har jeg laget en juletag med snøkrystaller, blomster og bling.


20151116_100408_HDR


Har du lyst til å vinne et sett med snøfnuggdies?


Klikk HER.


20151116_100414_HDR


Jeg har brukt stempelsettet fra kaBoks med:


Små julehilsner


og


Snøfnugg die.


20151116_100601_HDR


Snøfnuggene har fått glitter over seg og en bling i midten.


20151116_100537_HDR


Ha en fin dag!

onsdag 18. november 2015

Dekorert eske

Her har jeg dekorert en eske hvor det er plass til en liten julegave.
20151114_132129_HDR
Jeg har brukt "SNØFNUGG" og "God Jul" dies.
Snøfnuggene har fått litt glitter over seg for å få en litt spennende effekt.
20151114_132014_HDR
Du har mulighet til å vinne et sett med Snøfnugg-dies. Klikk HER.
20151114_132047_HDR


20151114_132301_HDR


Ha en fin dag!

mandag 16. november 2015

Seinhøst - Bryllup.

Selv om vi skriver november måned, og de fleste er i full sving med juleforberedelser og juleproduksjon, så hender det at romantikken slår til. Jeg har laget et bryllupskort på bestilling, i litt seinhøstlige toner. Da har jeg såklart brukt mitt absolutte favorittstempel når det kommer til bryllup:

"Til brudeparet, ribbon font" fra kaBoks.


 På dette korte har jeg brukt jordfarger og et litt dempet motiv, da jeg synes det passer bedre til bryllip på denne årstiden. Jeg har valgt å bruke en kritthvit blonde mot dempede toner, for litt kontrast. Arkene er rufset og svertet, det er kakeservietten også. Litt hamp og hjerter i chipboard har jeg også lurt med.

 


Takk for at du tittet innom i dag :)

fredag 13. november 2015

Kaboks Dalahest med Washi Tape

Jeg har måske lidt for meget Washi Tape og får som regel ikke rigtig brugt det. Det er så utroligt ærgerligt for Washi Tape findes i så mange fine mønstre og farver. MEN så fik jeg en idé! Hvorfor ikke kombinere Julekort med Washi Tape - særligt når Kaboks har denne fantastiske "Dalahest omrids" die :)

PiasCreative_IMG_2769

Jeg udvalgte 3 forskellige Washi Tape ruller, som harmonerede med hinanden i farveskala. Min primære farve var rød, hvilket jo er super Jul'et. Den sekundære farve var mint grøn/tyrkis. Absolut 2 farver som passer fint til den traditionelle Dalahest.

Jeg startede med at die-cutte min "Dalahest omrids" i min kortfront. Herefter tog jeg et stykke almindeligt kopipapir og påførte mine Washi Tapes. Hermed kunne jeg ligge mit die-cut med Dalahesten ovenpå og det fine Washi Tape mønster dekorerer nu min hest :)

PiasCreative_IMG_2773

Som tekst har jeg brugt Kaboks' "God Jul Kaligrafi" die. Den røde farve passer fint sammen med Washi Tapen. Jeg har ladet den røde og mint grønne/tyrkis farve være gennemgående på mit julekort.

Den sidste lille detalje er en fin lille sløjfe til Dalahesten. Min tanke var at det kunne symbolisere en indpakket hest med bånd og sløjfe :) Og desuden ser det bare hamrende sødt ud!

PiasCreative_IMG_2774

Hvis du synes denne Dalahest er flot, så bør du også lige se denne Dalahest med snefnug. Og disse 2 Dalahest dies passer sammen!

Får du brugt din Washi Tape? Eller ligger de bare og samler støv i dit hobbyrum?

Kreative hilsner,

Pia :)

søndag 8. november 2015

Pappa fantastisk

I dag blogger vi til ære for alle fedre. Det er farsdag, og selv om jeg har bikka 30+ så synes jeg fortsatt det er koslig å gjøre litt stas på pappan min på denne dagen. For jeg HAR jo faktisk verdens beste pappa <3 Dette kortet fløy med posten nordover og kom forhåpentligvis frem før i dag:


Jeg har kombinert sort/hvit med farger, og brukt både stensil med mouse og washi her. Diesene jeg har brukt, får du hos kaBoks. De heter "Die - Fantastisk" og "Die-Mamma,Pappa". Jeg har også brukt hjertet fra settet "Die-Ord (Norsk).

Ordene er stanset ut i hvit kartong, men jeg ville ha litt farge i kortet så jeg dabbet på litt mousse i fargen caribbean blue. Jeg har pyntet med litt osteklut og noen hvite dots.


I tillegg til at ordene er veldig reelle i forhold til min pappa, så er også motivet av stor betydning her. Som de fleste sikkert ser, er det ett fyrtårn. Pappa er en havets mann, så han er godt vant med disse. Men han har også et sterkt forhold til låten "Har du fyr" skrevet av Bremnes ;)

 

Gla i deg pappa <3

 

 

fredag 6. november 2015

Julekort i CAS-stil

God morgen!
I dag blogger jeg for kaBoks med 3 julekort i CAS-stil.


20151105_113745


3 julekort som er både enkle og raske å lage.


20151105_113319_HDR


Snøfnuggene er staset ut og fått bling i midten.


20151105_113413_HDR


Jeg har brukt følgende dies og stempel:


God jul, Snøfnugg die, God Jul, Den perfekte gaven, Det kimer nå og Tusen julelys.


20151105_113432_HDR


Jeg har brukt to forskjellige tekst-dies på fremsiden:
God Jul


20151105_113519_HDR


Inni kortene har jeg stemplet med forskjellige jule-hilsener.


20151105_113938_HDR


20151105_113850_HDR


Jeg har brukt:
kaBoks: Dies og tekststempel.
Wild Orchid Crafts: Bling.
Motiv er lastet ned fra nett (Digital Paper)og skrevet ut på fotopapir.


20151105_113505_HDR


Ha en fin dag!

onsdag 4. november 2015

Naturlig Jul med Skigard Dies

Hei Dere :-)


Da er det blitt onsdag igjen da, å jeg er klar for ett nytt innlegg for kaBoks.

Denne gangen har jeg tenkt utafor boksen, og fundert på hvilke muligheter det ligger i en av de nyeste diesene fra kaBoks, og da tenker jeg på Skigard-diesen.
Denne diesen kan man lage sitt eget gjerde på prosjektene sine. Du kan bruke den med ett par ski, ha den rundt lokket til en boks, med ett vinter prosjekt i midten. Mulighetene er mange, å den er veldig lett å bruke.

Jeg har brukt Skigarden for å lage ett kort, en gavepose og en liten merkelapp som henger på posen. Det vil si ar det ble ett juletre, en stjerne og ett hjerte <3På kortet mitt har jeg brukt hvit og mørk Bazzill, og mønsterarkene mine er fra BoBunny. Stjernen som jeg har brukt var en stor stjerne, som jeg har klippet mindre. I hjørnene har jeg brune halvperler.
Treet mitt er laget med hjelp av den gjerde diesen, jeg har stanset den ut og bygget oppover. Under de tykkeste stripene har jeg plassert 3D puter under.Blomsterne på kortet er fra Wild Orchids og er svertet med Distress Ink Ground Espresso. Kantene på den lyse kartongen og mønsterarkene er også svertet med den samme distressen.


Stemplet som jeg har brukt på kortet er hentet fra ett sett med flere linjer.


Juleminner <3
Posen og den lille merkelappen, som jeg har dekorert. Er laget med de samme elementene som du finner på kortet.


Her har jeg brukt diesen å laget meg en stjerne på posen og ett hjerte på den lille merkelappen.Stemplet som jeg har brukt på posen er også hentet i fra ett sett med flere stempler, her har jeg brukt den med Julehilsen på.


Julehilsen <3Hjertet og stjernen er satt sammen med den smale "stokken" i settet med dies. Det som er så fint er at de er litt rufflete på kantene, så det blir litt liv i dem. Det samme er det på den tykke også i settet.Da har dere sett kort, pose og merkelapp <3

Kansje fikk dere noen ideer på hvordan du kan bruke Skigarden, eller kansje dere har fått noen helt nye ;-)Kreativ Klem fra

Silje Kristin <3