fredag 21. juli 2017

DT Call!

Det er på tide med ny DT call for Kaboks! Vi er på jakt etter en person fra Norge, en fra Sverige og en fra Danmark.
kaBoks er en liten familiedrevet bedrift som designer og produserer ulike produkt til scrapbooking, kortlaging og annen papirhobby. Produktene våre kan kjøpes i vår nettbutikk, og på forskjellige treff og messer rundt om i Norge.

Vi er på jakt etter:
- en person fra Norge, en fra Sverige og en fra Danmark.
- du må være høyt motivert, positiv og full av ideer
- du må kunne ta flotte foto av prosjektene dine, både hele prosjektet og av detaljer
- du må ha en aktiv blogg, en FBkonto og aller helst Instagram. Bloggen må være brukt til papirhobby.
- vi er på jakt etter folk som driver med alle typer papirhobby (for eksempel art journaling, Project Life, kort, mixed media, scrapbooking osv), og som viser god variasjon i sine prosjekter
- Mulighet til å lage 2-3 prosjekter for oss i måneden

Søknaden din er en blogpost på din blogg. I bloggposten vil vi at du skal:
  1. Fortelle litt om deg selv:
- hvor lenge har du scrappet? (og vi bruker det ordet for alle formene for kort, project life, art journaling, mixed media og alle andre kombinasjoner av papirhobby)- hvilke type prosjekter liker du best å lage?
- Vi vil gjerne at du forteller oss hvorfor du ønsker å være designer for kaBoks, og om du har noe forhold til våre produkter.
- Annen informasjon som du synest vi bør vite om

2. Lag et nytt prosjekt som er typisk for deg. Bruk gjerne produkter fra kaBoks, men har du ingen så går det også bra!

3. Link til 3 prosjekter som er typiske for deg.
- Et av prosjektene må ha bilder og instruksjoner trinn for trinn. Det trenger ikke være for hele prosjektet, men kan være for en teknikk du har brukt. (Eksempel: Farging av bling med copics, embosse diecuts med embossingpulver, stemple med versamark for vannmerke-effekt) Om du ikke har slike innlegg fra før, inkluderer du dette i punkt 2.
- Det er viktig at diesse prosjektene er prosjekter som faktisk er typisk for det du lager. Sender du inn bilder av kort med mange lag, mange teknikker og komplisert design er det dette vi venter at du leverer som medlem av vårt designteam. Vi ser også nøye på bildekvaliteten.
- Vi vil at denne bloggposten skal vise oss hva vi kan forvente at du publiserer på kaboksbloggen, altså, at den ser ut som en vanlig blogpost fra deg. Som designer på vårt team skal du lage 2-3 prosjekter hver måned, pluss eventuelle ekstra innlegg til merkedager som morsdag ol. (3-4 prosjekter i løpet av året)

Som DT medlem får du alt du ønsker av våre nyheter, og -30% på alle eldre produkter i nettbutikken. Om det er noen av nyhetene som absolutt ikke passer din stil, så vil du slippe å motta disse. Produkter du får fra oss, kan ikke videreselges, men du kan gi de bort etter at du slutter i DT.

Vi sender ut alle nyheter samtidig, slik at du kan kombinere produktene som du vil. I stedet for at du får et par produkter i måneden, sender vi derfor ut 3-4 store pakker i året, vi gjør det slik fordi vi ønsker at våre DTmedlemmer skal størst mulig mulighet til å skape noe flott. Mine design er også laget for at de skal kunne mixes med hverandre, både gammelt og nytt, og det er enklest å få til om man får alt på en gang! 


Det viktigste for oss er å få se hva du har gjort med våre produkter tidligere, men om du ikke har noen, så kan du fortsatt søke! Send inn din søknad, som en blogpost, via inlinkz nederst på siden. Vi vil vurdere søknadene så fort de kommer inn, og DT callen blir stengt når alle plassene er fylt opp. Det lønner seg derfor å være rask!

Vi gleder oss til høre fra akkurat deg! Lykke til :-)
Veiledning for inLinkz:
1. Trykk på den blå knappen for å legge til en direkte link til ditt blogginnlegg.
2. I feltet merket URL linker du direkte til innlegget ditt, ikke til bloggen, slik vi ikke trenger å lete for å finne din søknad
3. Skriv ditt fulle navn under navn. Dette vil være synlig på bloggen
4. Epostadressen din vil ikke vises offentlig, men vi trenger den for å kunne kontakte deg.
5. Velg et bilde som er en god presentasjon av ditt prosjekt.

En ny lift, C&S

I dag har jeg liftet Lena. Jeg syns hun lager så utrolig lekre C&S kort, en stil jeg absolutt ikke mestrer. Hun tryller frem de lekreste clean and simple kortene og man sitter igjen å tenker, herlighet så enkelt kan det gjøres. Også skal man life det og det blir absolutt ikke slik at man sitter igjen å tenker herlighet så enkelt. Å lifte c&s kort er noe av det vanskeligste jeg gjør. Men jeg har da gitt det et forsøk.

Her er Lena sitt kort


Her er min variant.


Her er diesen jeg har brukt.


Utfordringen vår har så vidt kommet i gang, og du har enda tid på deg til å bli med. Bare løp inn HERonsdag 19. juli 2017

Bryllupskort......

Idag er det min tur til å vise litt inspirasjon
 til utfordring #15 som går over Juli/August.
Lift et kort som er vist før i bloggen 

Og det er forsatt god tid til å bli med:)
Her er produktene jeg har brukt .
Disse finner du HER.

Liftet etter Randi Thorsen sitt kort.
Ta gjerne en titt innom bloggen hennes og
 se alt det flotte hun lager:)

Ønsker dere alle en forsatt fine sommer:)
mandag 17. juli 2017

Hurra i rosa

Hej alla !

Idag bjuder jag på ett rosa grattiskort då jag använt HURRA-dien och en av stämplarna till "lager på lager hjärtat" som bakgrund.Tusen tack för att du kikade in här idag!

Många kramar Anna :)

torsdag 13. juli 2017

Sommerhilsen

Selv om det er sommer skal I ikke snydes for et lille kort.
Sommerligt i fine lyse farver og komponeret ud fra den skønne doily

Jeg har skåret doily'en så den er halv på kortet...
og det skønne stempelsæt med de små danske tekster

Detalje billede

tirsdag 11. juli 2017

Lift af kort

Hej
Jeg har ladet mig inspirer af Berits kort med åbent vindue
Jeg har lavet et vindue og brugt det lille Kaboks hjerte indeni. Jeg har stanset et tillykke ud og klippet    i det, så jeg har ordet "lykke" og limet det på hjertet.Det er dette skønne kort fra Berit som jeg har liftet.


lørdag 8. juli 2017

Vinner og favoritter av utfordring #14 - Vi feirer sommeren

Hei alle sammen :-)

Vi i design teamet vil gjerne takke alle sammen som ble med og feiret sommeren sammen med oss. 39 bidrag er levert inn via inlinkz, og 3 bidrag per mail. Så hele 42 bidrag nå i sommervarmen. Og det synes vi er helt fantastisk :-)Stemplet en heldig vinner får i postkassen er dette her:  
Og vinneren velger selvfølgelig selv hvilket språk hun vil ha det på.For å gjøre dette på en rettferdig måte har vi brukt litt hjelp av Mr. Random.


Og nummer 16 er..........


Guri med dette herlige kortet her: Gratulerer så mye Guri, ta kontakt med oss i en melding på facebook siden vår, innen en uke, så vi kan sende premien til deg. Ta gjerne med deg vinnerknappen vår :-)

 Så over til design teamet sine favoritter. Vi har delt teamet vårt i to, og til denne utfordringen er det Lena, Gitte og Berit som skal velge sin favoritt.


Live

Lena sin begrunnelse: Når jeg ser det rutete papiret som er brukt på denne esken så dras jeg rett tilbake til fortiden, hvor vi pleide og ha piknik mens vi ventet på at pappa skulle bli ferdig med å løpe i skogen. Så jeg ser nesten for meg at det er en herlig minikake inne i esken, og det gir meg en fantastisk sommerfølelse.


ToneK

Berit sin begrunnelse: Lækkert kort med mange flotte og smart detaljer....
Jeanette Frydenberg

Gitte sin begrunnelse:Oser af sommer og ferie, super flot bygget op og farverne er så fint afstemtGratulerer til alle sammen.

Vår neste utfordring er allerede godt i gang, denne gangen er temaet lift en DT og vi håper vi ser deg der :-) Denne utfordringen går også over to måneder siden mange av oss har litt sommerferie  ;-) 

Klem fra 
kaBoks Jentene
<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18202253/?claim=e2b4uqbqqus">Follow my blog with Bloglovin</a>

fredag 7. juli 2017

Liftet bryllupskort.

Da var det min tur igjen til å lifte en DT hos KaBoks. Denne gangen har jeg valgt å lifte Randi Thorsen. Jeg beundrer hennes flotte kort til stadig. Og de hun i sin tid laget for KaBoks er intet unntak.

Se dette lekre bryllupskortet Randi har laget, det er rett og slett elegant og vakkert på en og samme gang.

Her er min variant, jeg har valgt å bruke sølvkartong, derfor er bildet litt på skrå slik at refleksjoner av kameraet ikke kom med.

Diasene jeg har brukt er disse.Utfordringen vår går over 2 måneder denne gangen og den finner du HER.

onsdag 5. juli 2017

Lift et kort.....

Lift et kort er tema i utfordring #15 hos kaBoks 
denne gangen og her er mitt inspirasjons kort....


Ble et sommerlig kort i blått denne gangen,
med ark fra Maja design.


Her har jeg brukt disse produktene fra kaBoks...

Kristina Røst sitt kort som jeg liftet....

Kom og bli med på utfordringen som pågår,
den varer ut hele august...mandag 3. juli 2017

Kram Till Dig, nummer två.

Hej!

Anna här igen med det utlovade syskonkortet ( jag bloggade nummer ett den 19/6 om du vill se)

Jag har som till det förra kortet använt Rosstämpeln , dom nya textstämplarna på svenska och hjärtadien.


Skillnaden är att här sänker jag ned det utstansade hjärjat istället för som det första då jag höjde upp det med 3d-tejp.
Lika men ändå så olika med enkla medel.

Hoppas du fått lite inspiration.

Tusen tack för att du kikar in här!

Kram Anna :)

lørdag 1. juli 2017

Utfordring #15 Lift en DT

UTFORDRING #15


Hei, så hyggelig og se akkurat DEG her inne. Og vi håper du har tilgitt oss forsinkelsen denne gangen. Denne skulle vært ute klokken 12, men sommeren har nok slått til for fult. Med tanke på at mange reiser bort og tar ferie har vi denne gangen valgt å la utfordringen gå over 2 måneder. Det vil si at du har hele juli og august på deg til å delta. Hvor flott er ikke det?


Denne månedens utfordring lyder som følgende:
Lift en DT
Det vil si, du finner et bidrag fra en av våre nåværende eller gamle dter og koser deg stort. Vi gleder oss til å se hvem du lifter.


Og premien er ikke mindre enn to dies denne gangen.

Vi håper at du blir med oss og koser deg med dine papir kreasjoner så vi sammen kan inspirere alle papirelskerne der ute :-) Vårt flotte designteam har her delt sine prosjekter med omverden, og her ligger det mange timer med glede bak, som vi håper inspirerer deg. Og skulle du bli superinspirert av noen av de, kan du trykke på navnet deres som fører deg direkte til bloggen deres hvor dere kan finne enda mer inspirasjon :-)    


Berit har valgt og lage en damevariant av Anna Urhas sitt herrekort.

Anna har valt å lifte et kort fra Gitte.Linda har valgt å lifte Kristina Røst
Bente har liftet Elin Torbergsen Reglene til utfordringen vår finner du øverst i en av fanene HER. Og husk og skrive GD foran navnet ditt i inlinkz om du kunne tenke deg og være gjestedesigner hos oss. Du kan legge inn linken din i inlinkzen under her frem til den 31.August kl.  23.55