onsdag 9. september 2015

Leksebok

Jeg har begynt på skole igjen, og tar nå studiekompetansen med tanke på videre utdanning. Det er maaaaaaange år siden sist jeg gikk på skole slik. Og jeg ser at veldig mye av det er overveldende. Blant annet leksene. Men når jeg bare skrev leksene i margen i skriveblokka mi, så er det fort gjort og ta en pause som blir for lang fra leksene. Så det måtte jeg jo da gjøre noe med.

Jeg hadde liggende stempelsettet som heter ukedager, og det er jo bare perfekt til mitt nye prosjekt.

kreativelena_P06_2015

Her er forsiden, og her har jeg også brukt litt andre stempler fra prima og Lil`inker. Også har jeg bare surret litt strikk rundt for og holde den sammen. For da kan den også vokse litt. For det er plass til ganske mye mer i den.

kreativelena_P06_2015_2

Jeg tenkte at timeplanen er vel lurt og ha i starten, så ser jeg hvor lenge det er til neste gang jeg har faget, så jeg plasserer leksene på riktige dager.

kreativelena_P06_2015_3Og her er leksene jeg hadde til i dag, og i morgen.. Yikes... kanskje det ikke var lurt og lage denne boken allikevel... *flirer*

Jeg har brukt vanlig binders som jeg har tredd tvers igjennom papiret.

kreativelena_P06_2015_4

Og noen sider med huskelapper trenger man jo også. Så perfekt at stempelsettet inneholdt dette ordet også ;-)

kreativelena_P06_2015_5

Også må man jo ha en egen lomme til tomme lapper, for leksene slutter jo ikke og komme.

kreativelena_P06_2015_6

Jeg ble superfornøyd med denne boken, og den kommer til og bli brukt mye. Og spesielt siden jeg har plass til dobbelt så mange sider som jeg har. Så etterhvert kan jeg legge til andre ting jeg ikke tenker på akkurat nå.

Så nå håper jeg at du er blitt litt inspirert, og kanskje du også får lyst til og lage din egen avtalebok, handle-bok eller lignende.

Som alltid så håper jeg at du koser deg med hobbyen din, vi sees!

 - Lena_J - 

6 kommentarer:

 1. En fantastisk idé Lena, og super flot er den jo helt sikekrt også.
  Det ville da også være den perfekte gave til de unge mennesker, som begynder på en ny uddannelse hver sommer, og ellers kan jeg da tænke på mange andre ting, den vil være perfekt for. Rigtig godt gået og virkelig smukt arbejde.

  SvarSlett
 2. Den var kjempe stilig Lena :D Så flink du er!

  SvarSlett
 3. Tusen takk May Linda. Og veldig praktisk har den også vist seg og være :-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk Maryann. Ja jeg ser det er flere i klassen min som godt kunne tenke seg en slik, så tror det ville vært en perfekt gave i fremtiden til flere- Eller til andre ting også som du skriver. Jeg tenkte kanskje og lage en til med bursdager i :-)

  SvarSlett
 5. Tusen takk Marthe. Det er alltid så godt og få en bekreftelse på at andre også synes det man lager er greit ;-) Og jeg er såå fornøyd med denne og bruken av den ;-)

  SvarSlett